Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Aluminium jaloezieën

Creëer een prachtige lichtinval in uw woning met aluminium jaloezieën. Aluminium is perfect voor de binnenzonwering omdat het licht van gewicht is en beschikbaar in maar liefst 230 verschillende kleuren. Zo krijgt u jaloezieën die perfect aansluiten bij uw woninginrichting. Met aluminium jaloezieën bepaalt u zelf de lichtintensiteit met een bedieningskoord en/of een tuimelstang. Deze laatste is bevestigd aan de lamellen, waardoor u ze eenvoudig kunt openen of sluiten. Ook elektrische besturing is mogelijk voor extra gemak!

Aluminium jaloezieën op maat

Naast de standaard uitvoering kunt u aluminium jaloezieën op maat laten maken. De ervaren vakmensen van Kroezon zorgen ervoor dat deze perfect aansluiten op uw ramen en/of deuren. U vindt bij ons verschillende modellen zoals de:

  • Retro
  • Duolux
  • Privacy
  • Perfect Fit

De Perfect Fit is speciaal ontwikkeld voor draaikiepramen, deze wordt direct op het raam gemonteerd zonder schroeven. Bestel uw aluminium jaloezieën op maat eenvoudig online bij Kroezon! Kijk ook eens bij onze buitenzonwering voor extra koelte in uw huis.

Aluminium jaloezieën 50 mm

Bij Kroezon heeft u de keuze uit verschillende lamelbreedtes zoals de aluminium jaloezieën van 50 mm. U vindt bij ons zelfs lamellen van 70 mm breed. Deze bredere opties geven een robuuste uitstraling en doen denken aan raamshutters. U kunt kiezen voor standaard ladderkoorden of sfeervolle ladderbanden, waarbij de banden breder zijn. De aluminium jaloezieën met 50 mm brede lamellen zijn eenvoudig te reinigen. Kroezon biedt u alleen hoogwaardige producten van vooraanstaande merken zoals Zonnelux.

Aluminium jaloezieën 25 mm

Naast lamellen met een breedte van 50 of 70 mm vindt u bij Kroezon aluminium jaloezieën van 16 mm, 25 mm en 35 mm. We hebben een ruim aanbod jaloezieën om jaloers op te worden. Maak uw keuze uit de verschillende materialen die we u bieden:

  • Aluminium
  • Hout
  • Stof
  • Leder

Zo creëert u het interieur dat het beste bij uw woning past; met hout voor een landelijke inrichting en stof voor een knusse uitstraling. Alles is mogelijk met aluminium jaloezieën met 25 mm brede lamellen!

Horizontale aluminium jaloezieën

U ervaart een gevoel van ruimte met horizontale aluminium jaloezieën. Deze geven een prachtig lichtpatroon van strepen op uw meubels, muren en vloeren. Hierdoor krijgt u het idee dat u thuis op vakantie bent. Wilt u zich alvast laten inspireren voordat u tot de aankoop overgaat? Kom de horizontale aluminium jaloezieën dan bewonderen in één van onze winkels in Assen en Hoogeveen. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies!