Met jaloezieën maakt u uw interieur compleet op een stijlvolle manier. Voor ieder interieur zijn er jaloezieën op maat te maken!

Bekijk alle foto's

Prachtige mogelijkheden

  Houten jaloezieën

  Warme, sfeervolle uitstraling

  Houten jaloezieën geven een natuurlijke sfeer aan uw interieur. Door de natuurlijke materialen staan houten jaloezieën knus in elk huis! Met houten jaloezieën kunt u ook eenvoudig een shutterlook creëren. De lamellen van 65 mm geven de uitstraling van een shutter, maar met de voordelen van een jaloezie. Bent u op zoek naar optimaal comfort? Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met handbediening, maar ook met elektrische bediening!

  Aluminium jaloezieën

  Raambekleding geschikt voor iedere raamvorm

  De aluminium jaloezieën worden eenvoudig op maat gemaakt. Ieder product is volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo vindt u voor elke raamvorm een geschikte raamdecoratie. Bovendien zijn aluminium jaloezieën gemakkelijk in onderhoud. Geniet van extra comfort met elektrische bediening van uw aluminium jaloezieën!

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van jaloezieën

  Maximale afmetingen

  Hout: 360 cm breed en 300 cm hoog

  Aluminium: 400 cm breed en 300 cm hoog

  Lamelbreedtes

  Hout: 25 mm - 50 mm - 65 mm

  Aluminium: 16 mm - 25 mm - 35 mm - 50 mm - 70 mm

  Aantal kleuren

  Hout: 89

  Aluminium: 172

  Raamtypes
  • Standaard ramen
  • Trapezium ramen
  • Draai-kiepramen
  • Deuren
  • Kunststof kozijnen
  • Erker

   

  Garantie

  24 maanden

  Optionele accessoires voor jaloezieën

  • Elektrische bediening
  • Aluminium jaloezieën ook geschikt voor dakramen
  • Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor in de badkamer

  Jaloezieën

  Met jaloezieën kun je spelen met de lichtinval. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende lamelbreedtes. Hierdoor kiest u zelf hoeveel daglicht u naar binnen laat. Met de jaloezieën kunt u het daglicht filteren. De lamellen geven een mooi lijnenspel. Schijnt de zon op uw laptopscherm? Geen probleem, u kunt de jaloezieën handmatig of elektrisch verstellen waardoor het licht naar boven schijnt.

  De jaloezieën zijn afgestemd op de laatste interieurtrends en geven een warme, luxe uitstraling aan uw interieur. Met de verschillende lamelbreedtes kan er op diverse manieren met licht worden gespeeld. Dankzij de automatische bediening kunt u van optimaal comfort genieten.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht