Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Aluminium pergola

Weer of geen weer, u kunt altijd buiten zitten met behulp van een aluminium pergola. Dankzij deze hoogwaardige terrasoverkapping hoeft u niet uw toevlucht tot de huiskamer te zoeken. De pergola maakt gebruik van een Harmonica doek dat waterafstotend werkt. Zo zit u altijd comfortabel en droog op uw terras, ongeacht de weersomstandigheden. De aluminium pergola vormt een prachtige verlenging van uw woonkamer. Kies daarom voor deze handige en stijlvolle Terrasoverkapping van Kroezon!

Aluminium pergola prijs

Samen met onze ervaren medewerkers berekent u eenvoudig uw aluminium pergola prijs. De kosten voor uw zonwering zijn onder andere afhankelijk van de materiaalkeuze.

Zo ligt de totaalprijs van een pergola van aluminium anders dan die van een Houten terrasoverkapping. Ook het formaat van de overkapping speelt een rol. Voor een gedetailleerd inzicht in uw aluminium pergola prijs kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij Kroezon.

Aluminium pergola op maat

We willen graag zeker weten dat uw overkapping in alle opzichten goed bij uw woning past. Daarom wordt uw aluminium pergola door onze experts op maat gemaakt! Zij komen op afspraak bij u langs om uw gevel op te meten. Op basis hiervan gaan zij aan de slag. Met een aluminium pergola op maat kunt u onbezorgd van uw terras en uw tuin genieten. Wat het weer ook voor u in petto heeft!