Heerlijk buiten genieten met een aluminium pergola.

  Pergola Erhardt Qube Lamella

  Stijlvol en minimalistisch

  Deze overkapping is waterdicht en is voorzien van verstelbare lamellen. Hierdoor kunt u zelf instellen hoeveel u wilt genieten van de zinderende zomerzon. Daarnaast beschermt de pergola u tegen wind, regen en zon. Wanneer de lamellen dicht zijn, wordt het water via een verborgen systeem eenvoudig afgevoerd. Omdat het oog ook wat wil, is het design van de Erhardt Lamella uitermate stijlvol en minimalistisch.

  Pergola Erhardt Qube Line

  Harmonieuze uitstraling

  De pergola’s van dit Duitse merk zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor deze jarenlang meegaan. De innovatieve technologieën die zijn gebruikt zorgen ervoor dat de pergola uitermate gebruiksvriendelijk is. Omdat het oog ook wat wil, heeft de overkapping een zeer harmonieuze uitstraling die in geen enkele tuin zal misstaan. Kiest u voor een pergola uit de serie Erhardt Line, dan kiest u voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid.

  Pergola Erhard Qube Arc

  Creƫer een serene zithoek

  Deze vrijstaande overkapping is voorzien van een oprolbaar doek. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u in de zon gaat zitten of juist wilt genieten van de koele schaduw. Ook kunt u de luifel half openschuiven zodat u het zonlicht deels door kunt laten. Wanneer het doek helemaal gesloten is, laat deze ook geen vocht door. Het water wordt ook nog eens onzichtbaar afgevoerd.

  Pergola Erhardt Qube Center

  Stijlvol en duurzaam

  Deze zonwering is eenvoudig aan uw woning te monteren. Door alleen met topmerken als Erhardt te werken, kunnen wij u zonwering op maat garanderen. De Erhardt Center overkapping is namelijk volledig aan uw wensen aan te passen. Daarnaast draagt het gekozen materiaal ook nog eens bij aan de duurzaamheid van het product. Kies voor kwaliteit met de Erhardt Center zonwering.

  Pergola Erhardt PM

  Voorzien van alle moderne gemakken

  De pergola uit de Erhardt PM serie heeft een moderne vormgeving en is van alle moderne gemakken voorzien. Deze bestaat uit een windvast doek dat met een Somfy motor automatisch uit een cassette wordt uitgerold. Met behulp van torsievering wordt het doek in elke stand strak getrokken. De pergola Erhardt PM is vanaf een hoek van 15 graden waterdicht. Het zonnedoek is geheel verlijmd, zodat naden vrijwel onzichtbaar zijn.

  Serrezonwering Erhardt PM Light

  Beschermt tegen zon, wind en regen

  De nieuwe pergolazonwering PM Light is gebasseerd op serrezonwering TM18 en gaat op in de omgeving door zijn onopvallende net afgewerkte design. Het is ook mogelijk om de Erhardt PM Light als zonwering te gebruiken. Ondanks zijn naam is hij bestand tegen harde wind en door het ontwerp en de gebruikte materialen zorgt de pergola voor stabiliteit, veiligheid en een perfect gespannen doek!

  Pergola Verano V950 Lugano

  Wind- en waterbestendig

  Dit is een stijlvolle uitbouw om uw terras met een geïntegreerd zonnescherm dat u met behulp van een Somfy motor naar believen in en uit kunt schuiven. Het doek is behalve zonwerend ook wind- en waterbestendig, zodat het u comfort biedt in verschillende weersomstandigheden. Bij Kroezon kunt u er ook voor kiezen om uw pergola Verano V950 Lugano van een spiewand en glaswand te laten voorzien.

  ALUMINIUM PERGOLA

  Weer of geen weer, u kunt altijd buiten zitten met behulp van een aluminium pergola. Dankzij deze hoogwaardige terrasoverkapping hoeft u niet uw toevlucht tot de huiskamer te zoeken. De pergola maakt gebruik van een Harmonica doek dat waterafstotend werkt. Zo zit u altijd comfortabel en droog op uw terras, ongeacht de weersomstandigheden. De aluminium pergola vormt een prachtige verlenging van uw woonkamer. Kies daarom voor deze handige en stijlvolle Terrasoverkapping van Kroezon!

  Aluminium pergola prijs

  Samen met onze ervaren medewerkers berekent u eenvoudig uw aluminium pergola prijs. De kosten voor uw zonwering zijn onder andere afhankelijk van de materiaalkeuze.

  Zo ligt de totaalprijs van een pergola van aluminium anders dan die van een Houten terrasoverkapping. Ook het formaat van de overkapping speelt een rol. Voor een gedetailleerd inzicht in uw aluminium pergola prijs kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij Kroezon.

  Aluminium pergola op maat

  We willen graag zeker weten dat uw overkapping in alle opzichten goed bij uw woning past. Daarom wordt uw aluminium pergola door onze experts op maat gemaakt! Zij komen op afspraak bij u langs om uw gevel op te meten. Op basis hiervan gaan zij aan de slag. Met een aluminium pergola op maat kunt u onbezorgd van uw terras en uw tuin genieten. Wat het weer ook voor u in petto heeft!