Aluminium schutting Verano Luderitz

 
Merk:
Verano
Collectie:
Luderitz
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Aluminium schutting Verano Luderitz

Wilt u op eenvoudige wijze de wind op uw terras of balkon kunnen reguleren? De aluminium schutting Verano Luderitz is een innovatieve, elektrisch aangedreven windscherm dat u naar wens in en uit kan schuiven. Tevens is het windscherm ook manueel bedienbaar. Verano is een toonaangevend merk in de wereld van buitenleven producten. Met de producten van Verano leeft u binnen- en buitenshuis zo comfortabel mogelijk. De aluminium schutting Verano Luderitz is koppelbaar tot een oneindige breedte. Dit maakt het zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Voor een volledige windafsluiting op uw terras kan het onderste segment ook dicht. Zo kunt u heerlijk samen met uw vrienden of familie op het terras van de zon genieten zonder wind.

Aluminium schutting Verano Luderitz op maat

Kroezon is dé specialist voor een op maat gemaakte aluminium schutting Verano Luderitz. Het scherm wordt standaard uitgerust met helder glas. Echter kunt u ervoor kiezen om het scherm uit te laten voeren met dikkere ruiten of matglas. Het scherm is in onze winkel verkrijgbaar in de kleuren aluminium en antraciet. Heeft u nog vragen over een op maat gemaakte aluminium schutting Verano Luderitz? U bent van harte welkom in één van onze showrooms te Assen en Hoogeveen. Daar staat ons vakkundige personeel graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Samen met u spreken we de mogelijkheden door.

Bij Kroezon heeft u op buitenzonwering van Verano 5 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage.


Verano windschermen en schuttingen brochure


Specificaties Aluminium schutting Verano Luderitz

Fabrikant:
Verano
Collectie:
Luderitz
Hoogte:
maximaal 2,5 meter
Breedte:
maximaal 3 meter
Materiaal:
Aluminium, Glas
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Verano

Sinds de oprichting in 1990 is Verano in een snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Het merk is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Comfort staat centraal in de missie van Verano en zorgt ervoor dat u het leven binnens- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. 

De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.