Aluminium schutting Verano Tarifa

 
Merk:
Verano
Collectie:
Tarifa
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Aluminium schutting Verano Tarifa

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle maar praktische afscheiding van uw tuin of terras, dan is de aluminium schutting Verano Tarifa een uitstekende keuze! Voor een optimale stevigheid en levensduur is de schutting gemaakt van hoogwaardige aluminium staanders en planken. Door de gebruikte materialen heeft de schutting weinig onderhoud nodig. De afscheidingen van Verano worden op maat gemaakt en compleet afgestemd op uw wensen en situatie. Zo blinkt de aluminium schutting Verano Tarifa uit op het gebied van doeltreffendheid en eenvoud. De schutting biedt u niet alleen een hoge mate van privacy, ook het tegenhouden van wind en dempen van geluid zijn enkele praktische eigenschappen ervan. U kunt de schutting koppelen om de gewenste breedte te verwezenlijken. Daardoor is het scherm erg geschikt voor horecagelegenheden.

Aluminium schutting Verano Tarifa op maat

Bij Kroezon stellen wij de klant centraal en daarom zijn wij dé aangewezen specialist om de aluminium schutting Verano Tarifa op maat te laten maken. Voor een maximale personalisatie kunt u bij Kroezon kiezen uit de volgende kleuren:

  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 1015 licht ivoor
  • RAL 7016 antracietgrijs

De maximale afmeting van de schutting is 2 meter breed bij 1,75 meter hoog. Om een afwisselende en unieke afscheiding te creëren in uw tuin, kunt u de schutting ook koppelen aan een Biarritz windscherm. Hiermee zorgt u voor een afwisseling tussen glas en aluminium planken. Wilt u graag meer informatiedeze en andere opties? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar deskundig personeel u graag bijpraat over de vele mogelijkheden.

Bij Kroezon heeft u op buitenzonwering van Verano 5 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage.


Verano windschermen en schuttingen brochure


Specificaties Aluminium schutting Verano Tarifa

Fabrikant:
Verano
Collectie:
Tarifa
Hoogte:
maximaal 2,125 meter
Breedte:
maximaal 2 meter
Materiaal:
Aluminium
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Verano

Sinds de oprichting in 1990 is Verano in een snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Het merk is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Comfort staat centraal in de missie van Verano en zorgt ervoor dat u het leven binnens- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. 

De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.