Aluminium terrasoverkappingen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Aluminium terrasoverkapping

U creëert binnen een handomdraai een sfeervolle zitplek in uw tuin met een aluminium terrasoverkapping. Dit stevige materiaal is stevig en weerbestendig De aluminium terrasoverkapping kan vrijstaand worden gemonteerd of aan de gevel van uw huis worden bevestigd. Het frame kan gemakkelijk van extra accessoires worden voorzien, zoals één of meerdere extra zijwanden, led-verlichting, terrasverwarming of een lamellendak. Bij Kroezon vraagt u vrijblijvend een offerte aan!

Aluminium terrasoverkapping op maat

Uw wensen zijn ons uitgangspunt als u een aluminium terrasoverkapping bij ons op maat laat maken. Kroezon komt bij u langs om uw gevel op te nemen, zodat u van passend maatwerk bent verzekerd. Als basis maken wij gebruik van terrasoverkappingen van gerenommeerde merken als Verano, Erhardt en Brustor. Het ontwerp kunt u geheel naar uw wensen bijstellen. Heeft u liever een vrijstaande terrasoverkapping? Dan regelen wij dat eenvoudig voor u! Met een aluminium terrasoverkapping op maat zit u in de zomer comfortabel tot in de late uurtjes buiten!

Aluminium terrasoverkapping met glas

Als stijlvol alternatief voor een serre is een aluminium terrasoverkapping met glas een mooie toevoeging bij uw woning. Dankzij onze ruime keuze aan materialen, heeft u de vormgeving van uw glazen aanbouw geheel in eigen hand. Wij kunnen uw aluminium terrasoverkapping met glas met één of meerdere panelen vormgeven. U kunt zo kiezen voor een open of juist een meer gesloten structuur. In onze showroom laten we u graag zien welke opties u heeft. Met een aluminium terrasoverkapping met glas bent u beschut tegen regen en wind! Vraag eenvoudig online uw offerte aan!