Prachtige sfeervolle zitplek in uw tuin met een aluminium terrasoverkapping.

  Pergola Erhardt Qube Lamella

  Met verstelbare lamellen

  Deze overkapping is waterdicht en is voorzien van verstelbare lamellen. Hierdoor kunt u zelf instellen hoeveel u wilt genieten van de zinderende zomerzon. Daarnaast beschermt de pergola u tegen wind, regen en zon. Wanneer de lamellen dicht zijn, wordt het water via een verborgen systeem eenvoudig afgevoerd. Omdat het oog ook wat wil, is het design van de Erhardt Lamella uitermate stijlvol en minimalistisch.

  Pergola Erhardt Qube Line

  Stijlvol en minimalistisch

  De pergola’s van dit Duitse merk zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor deze jarenlang meegaan. De innovatieve technologieën die zijn gebruikt zorgen ervoor dat de pergola uitermate gebruiksvriendelijk is. Omdat het oog ook wat wil, heeft de overkapping een zeer harmonieuze uitstraling die in geen enkele tuin zal misstaan. Kiest u voor een pergola uit de serie Erhardt Line, dan kiest u voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid.

  Pergola Erhardt Qube Arc

  Creëer een serene zithoek

  Deze vrijstaande overkapping is voorzien van een oprolbaar doek. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u in de zon gaat zitten of juist wilt genieten van de koele schaduw. Ook kunt u de luifel half openschuiven zodat u het zonlicht deels door kunt laten. Wanneer het doek helemaal gesloten is, laat deze ook geen vocht door. Het water wordt ook nog eens onzichtbaar afgevoerd. Bent u benieuwd naar de Erhardt Arc? Kom dan eens langs in onze showroom!

  Pergola erhardt Qube Center

  Stijlvol en duurzaam

  Deze zonwering is eenvoudig aan uw woning te monteren. Door alleen met topmerken als Erhardt te werken, kunnen wij u zonwering op maat garanderen. De Erhardt Center overkapping is namelijk volledig aan uw wensen aan te passen. Daarnaast draagt het gekozen materiaal ook nog eens bij aan de duurzaamheid van het product. Kies voor kwaliteit met de Erhardt Center zonwering.

  Pergola Erhardt PM

  Modern en voorzien van alle gemakken

  De pergola uit de Erhardt PM serie heeft een moderne vormgeving en is van alle moderne gemakken voorzien. Deze bestaat uit een windvast doek dat met een Somfy motor automatisch uit een cassette wordt uitgerold. Met behulp van torsievering wordt het doek in elke stand strak getrokken. De pergola Erhardt PM is vanaf een hoek van 15 graden waterdicht. Het zonnedoek is geheel verlijmd, zodat naden vrijwel onzichtbaar zijn.

  Pergola Verano V950 Lugano

  Stijlvol met geïntegreerd zonnescherm

  Dit is een stijlvolle uitbouw om uw terras met een geïntegreerd zonnescherm dat u met behulp van een Somfy motor naar wens in en uit kunt schuiven. Het doek is behalve zonwerend ook wind- en waterbestendig, zodat het u comfort biedt in verschillende weersomstandigheden. Bij Kroezon kunt u er ook voor kiezen om uw pergola Verano V950 Lugano van een spiewand en glaswand te laten voorzien.

  ALUMINIUM TERRASOVERKAPPING

  U creëert binnen een handomdraai een sfeervolle zitplek in uw tuin met een aluminium terrasoverkapping. Dit stevige materiaal is stevig en weerbestendig De aluminium terrasoverkapping kan vrijstaand worden gemonteerd of aan de gevel van uw huis worden bevestigd. Het frame kan gemakkelijk van extra accessoires worden voorzien, zoals één of meerdere extra zijwanden, led-verlichting, terrasverwarming of een lamellendak. Bij Kroezon vraagt u vrijblijvend een offerte aan!

  Aluminium terrasoverkapping op maat

  Uw wensen zijn ons uitgangspunt als u een aluminium terrasoverkapping bij ons op maat laat maken. Kroezon komt bij u langs om uw gevel op te nemen, zodat u van passend maatwerk bent verzekerd. Als basis maken wij gebruik van terrasoverkappingen van gerenommeerde merken als Verano en Erhardt. Het ontwerp kunt u geheel naar uw wensen bijstellen. Heeft u liever een vrijstaande terrasoverkapping? Dan regelen wij dat eenvoudig voor u! Met een aluminium terrasoverkapping op maat zit u in de zomer comfortabel tot in de late uurtjes buiten!

  Aluminium terrasoverkapping met glas

  Als stijlvol alternatief voor een serre is een aluminium terrasoverkapping met glas een mooie toevoeging bij uw woning. Dankzij onze ruime keuze aan materialen, heeft u de vormgeving van uw glazen aanbouw geheel in eigen hand. Wij kunnen uw aluminium terrasoverkapping met glas met één of meerdere panelen vormgeven. U kunt zo kiezen voor een open of juist een meer gesloten structuur. In onze showroom laten we u graag zien welke opties u heeft. Met een aluminium terrasoverkapping met glas bent u beschut tegen regen en wind! Vraag eenvoudig online uw offerte aan!