Blog

6 Tips voor de aanschaf van een terrasoverkapping

Ieder moment van de dag lekker buiten zitten? Gewoon doen! Lees waar u op moet letten wanneer u een terrasoverkapping aanschaft.

Lees verder

Slimme zonwering

Wees gerust, uw ‘slimme’ zonwering gaat zich niet tegen u keren! Graag geven we u duidelijkheid over wat dit concept dan wél inhoudt.

Lees verder

Geniet het gehele jaar van uw tuin

Met deze tips kunt u eerder en langer genieten van uw perfecte tuin. Laat het weer minder invloed hebben en geniet van het buitenleven!

Lees verder

Speel met licht en temperatuur

De ideale omstandigheden rond temperatuur en licht worden beïnvloed door de ligging van uw huis. Maar u kunt ze ook deels naar uw hand zetten. Lees hier hoe!

Lees verder

Zonnescherm onderhouden

Om nog jarenlang te kunnen genieten van uw zonnescherm, moet deze wel onderhouden worden. Hier leest u hoe u dit karwei aanpakt!

Lees verder

Voordelen van rolluiken

Waarborg uw privacy en bepaal zelf hoeveel licht uw woning binnenvalt. Lees hier alles over de vele voordelen van rolluiken!

Lees verder

Bij Kroezon bieden wij niet alleen zonwering producten aan, wij helpen u ook graag met het kiezen van de juiste zonwering. Op deze blog vindt u tips voor het kopen van een terrasoverkapping of lees welke soort binnenzonwering het resultaat geeft waar u naar op zoek bent! Zo verkleint u de kans op een miskoop en kunt u weloverwogen een beslissing maken. Bent u na het lezen van de blogs enthousiast, maar wilt u de producten in het echt bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms!

Kroezon blogartikelen

Onze medewerkers zijn constant aan het werk om nieuwe en interessante Kroezon blogartikelen te schrijven. In onze blog beantwoorden we veelgestelde vragen over buiten- en binnenzonwering, overkappingen, tuinschermen en andere soorten zonwering. Heeft u na het lezen van onze blogs toch nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers geven u graag meer informatie. Weet u na het lezen van de Kroezon blogartikelen precies wat u wilt, dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.