Blog

Buitenzonwering: dé trends van 2020!

Met onze buitenzonwering trends bent u een helemaal bij de tijd. Dankzij Kroezon kunt u optimaal genieten van de zon!

Lees verder

Voordelen aluminium pergola

Zoek de koelte van de schaduw op warme dagen met een stijlvolle pergola in uw tuin. Lees meer over de voordelen in de blog van Kroezon!

Lees verder

Hulp nodig met het zoeken van de juiste zonwering?

Zonwering laten plaatsen? Bekijk hier onze producten!

Lees verder

Elektrische rolluiken laten plaatsen

Nooit meer te warm of koud? Neem de controle in eigen hand en laat rolluiken plaatsen! Wij doen dit vakkundig en professioneel.

Lees verder

Rolluiken schoonmaken

Rolluiken schoonmaken is best even een klusje, maar is o zo belangrijk! Wij leggen uit hoe u dit in een paar stappen toch gemakkelijk kunt doen. Lees verder

Lees verder

Terrasoverkapping omtoveren naar tuinkamer

U kunt heerlijk beschut buiten zitten als u kiest voor een tuinkamer. De mogelijkheden leest u online in de blog van Kroezon!

Lees verder

De juiste zonwering voor iedereen

Er bestaat zonwering in vele soorten en maten. Hier leest u de verschillende mogelijkheden en de diverse opties. Zodat u juiste zonwering kiest voor uw woning of tuin!

Lees verder

Voordelen van rolluiken

Waarborg uw privacy en bepaal zelf hoeveel licht uw woning binnenvalt. Lees hier alles over de vele voordelen van rolluiken!

Lees verder

Speel met licht en temperatuur

De ideale omstandigheden rond temperatuur en licht worden beïnvloed door de ligging van uw huis. Maar u kunt ze ook deels naar uw hand zetten. Lees hier hoe!

Lees verder

Zonnescherm onderhouden

Om nog jarenlang te kunnen genieten van uw zonnescherm, moet deze wel onderhouden worden. Hier leest u hoe u dit karwei aanpakt!

Lees verder

6 Tips voor de aanschaf van een terrasoverkapping

Ieder moment van de dag lekker buiten zitten? Gewoon doen! Lees waar u op moet letten wanneer u een terrasoverkapping aanschaft.

Lees verder

Geniet het gehele jaar van uw tuin

Met deze tips kunt u eerder en langer genieten van uw perfecte tuin. Laat het weer minder invloed hebben en geniet van het buitenleven!

Lees verder

Slimme zonwering

Wees gerust, uw ‘slimme’ zonwering gaat zich niet tegen u keren! Graag geven we u duidelijkheid over wat dit concept dan wél inhoudt.

Lees verder

Bij Kroezon bieden wij niet alleen zonwering producten aan, wij helpen u ook graag met het kiezen van de juiste zonwering. Op deze blog vindt u tips voor het kopen van een terrasoverkapping of lees welke soort binnenzonwering het resultaat geeft waar u naar op zoek bent! Zo verkleint u de kans op een miskoop en kunt u weloverwogen een beslissing maken. Bent u na het lezen van de blogs enthousiast, maar wilt u de producten in het echt bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms!

Kroezon blogartikelen

Onze medewerkers zijn constant aan het werk om nieuwe en interessante Kroezon blogartikelen te schrijven. In onze blog beantwoorden we veelgestelde vragen over buiten- en binnenzonwering, overkappingen, tuinschermen en andere soorten zonwering. Heeft u na het lezen van onze blogs toch nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers geven u graag meer informatie. Weet u na het lezen van de Kroezon blogartikelen precies wat u wilt, dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.