Erhardt Center

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
Qube
Afmetingen:
Breedte tot 5,5 meter | Overkapping tot 10 meter

Productomschrijving Erhardt Center

Wilt u een stijlvolle overkapping die opgaat in de omgeving? Dan vindt u bij Kroezon de Erhardt Center pergola. Deze zonwering is eenvoudig aan uw woning te monteren. Door alleen met topmerken als Erhardt te werken, kunnen wij u zonwering op maat garanderen. De Erhardt Center overkapping is namelijk volledig aan uw wensen aan te passen. Daarnaast draagt het gekozen materiaal ook nog eens bij aan de duurzaamheid van het product. Kies voor kwaliteit met de Erhardt Center zonwering.

Erhardt Center pergola

Wanneer u op zoek naar een overkapping voor uw terras, vindt u bij ons de Erhardt Center pergola. Deze overkapping is voorzien van een waterdicht doek, dat u zelf kunt bedienen. Wanneer u de luifel volledig sluit is deze zon- en waterafstotend. Kiest u ervoor de luifel een stukje of helemaal open te doen? Dan zult u kunnen genieten van de warme zon. Als het doek ingevouwen is, wordt deze beschermd door een bijna onzichtbaar dakje. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw Erhardt Center pergola!

Erhardt Center

Erhardt Center functies

Naast een aantrekkelijk design heeft de Erhardt Center ook vele handige functies. Zo is er een waterafvoer ingebouwd die niet zichtbaar is. Zo wordt het harmonieuze design niet verstoord door een goot. Tevens is de aluminium pergola voorzien van gepatenteerde afdichting, wat erin resulteert dat het doek niet kan verschuiven. Zo blijft het doek ook bij harde wind tot wel klasse windkracht 7, stevig zitten. Bent u benieuwd naar alle Erhardt Center functies? Kom dan eens langs of neem contact op met onze deskundige medewerkers!

Erhardt Center besturing

Bestuurt u ook graag zon en schaduw vanuit uw luie stoel? Dan klinkt de Erhardt Center besturing u ongetwijfeld als muziek in de oren. U kunt het waterdichte doek namelijk automatisch besturen. Zo voorziet u uzelf tijdens de heetste uren van de dag van een verkoelende schaduw, terwijl u de rest van de dag toch van de zon geniet. Erhardt voorziet Kroezon al jaren van buitenzonwering van topkwaliteit. Dat is terug te zien in de Erhardt Center en de besturing ervan.

Erhardt center

Erhardt Center mogelijkheden

De Erhardt Qube serie is ontworpen om u het hele jaar door te kunnen laten genieten van uw tuin. Met de Erhardt Center pergola heeft u vele mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om verwarming of verlichting te laten integreren in het model. Daarnaast is het mogelijk om glazen schuifdeuren en verticale zonwering toe te voegen. Zo creëert u een ware tuinkamer! Kortom, wanneer u voor de Erhardt Center kiest, zijn de mogelijkheden eindeloos.


Brochure Erhardt Qube Center


Specificaties Erhardt Center

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
Qube
Afmetingen:
Breedte tot 5,5 meter | Overkapping tot 10 meter
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
Op maat gemaakt
Voordeel:
Windweerstandsklasse 6
Voordeel:
Wantmontage mogelijk

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.