Knikarmscherm Erhardt KD

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
KD
Materiaal:
Polyester

Productomschrijving Knikarmscherm Erhardt KD

Breng ontspannend de zomermaanden door op uw eigen terras of balkon met een knikarmscherm uit de Erhardt KD collectie. Met een maximale grootte van 7 bij 4 meter beschermt het cassettescherm u tegen de felle zomerzon. Dit knikarmscherm beschikt over een tijdloos design en een minimaal formaat tijdens opgerolde toestand. Tijdens deze toestand wordt zowel de doekrol als alle techniek volledig beschermd. Dankzij het gebruik van hoogwaardige kettingen is dit scherm bestand tegen windvlagen en andere weersomstandigheden. Combineer comfort met praktisch vermogen met dit Erhardt knikarmscherm.

Het knikarmscherm kan eenvoudig versteld worden met een hellingshoek van 5° tot 35°. Hierdoor bepaalt u de plek van de schaduw. Wanneer u kiest voor een vario volant voegt u verticale bescherming tegen zon en zicht toe aan uw knikarmscherm. Deze extra zicht- en zonwering is mogelijk tot een hoogte van 170 centimeter en wordt aangedreven door middel van een motor. De dubbele zonwering is verkrijgbaar tot 650 bij 325 centimeter.

Erhardt KD mogelijkheden

Creëer het perfecte knikarmscherm mede de vele Erhardt KD mogelijkheden bij Kroezon. Zo kunt u dit knikarmscherm van Erhardt op maat laten maken voor uw tuin. Daarnaast zijn er tal van opties zoals:

  • Afstandsbediening
  • Wind- /zonautomaat
  • Somfy Eolis trillingssensor
  • Zonneschermdoek met laslijmtechniek
  • Dimbare LED verlichting
  • Infrarood-warmtestraler
  • Erhardt zijscherm

Dit knikarmscherm is leverbaar in iedere RAL kleur. Het onderstel bevat de vaste kleuren van wit (RAL 9016), grijs (RAL 9007 fijne structuur) en antraciet (DB 703). De mogelijke doeken zijn de Tibelly Ambiente (polyester) of Tibelly Classic (acryl). Met behulp van de dubbele Soltis zonwering zorgt u voor een extra zicht- en zonwering.


Brochure Erhardt KD


Specificaties Knikarmscherm Erhardt KD

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
KD
Breedte:
Maximaal 7 meter
Materiaal:
Polyester, Tibelly Ambiente doek, Acryl, Tibelly Classic doek
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Uitval:
Maximaal 4 meter
Voordeel:
Stijlvol design en hoge kwaliteit
Voordeel:
Onopvallend bij ingerold scherm
Voordeel:
Optionele vario-volant voor extra zicht- en zonwering
Voordeel:
Op maat gemaakt

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.