Op een hete dag is het niet verstandig in de hete zon te gaan zitten. Erg zonde, want dan kunt u niet genieten van uw tuin en de buitenlucht. Een Erhardt knikarmscherm biedt dan de uitkomst.

  Knikarmscherm K

  Beschermt tegen alle weersomstandigheden

  Wilt u lekker kunnen genieten van de warmte, maar is de brandende zon u teveel? Haal alles uit een mooie zomerdag met het Erhardt K knikarmscherm! Het scherm heeft een volledige cassette van slechts 12 centimeter waarin het mechaniek en de doekrol in opgerolde toestand helemaal zijn weggewerkt. Dit geeft een maximale bescherming tegen weersomstandigheden en waarborgt een discrete vormgeving. U kunt met de handige Markonk App uw zonwering live bekijken en bedienen.

  Knikarmscherm C

  Weer uw woning tegen zonnestralen en hitte

  Het Erhardt C knikarmscherm heeft een cassette waarin het complete mechaniek en de doekrol in opgerolde toestand niet zichtbaar zijn. Op die manier blijfven maximale bescherming tegen weersomstandigheden en een discrete vormgeving gewaarborgd. De verschillende bevestigingsmogelijkheden van het scherm maken de montage eenvoudig. Om een strakke doekspanning te garanderen zijn de armen naar binnen toe gemonteerd. U kunt met de handige Markonk App uw zonwering live bekijken en bedienen.

  Knikarmscherm Q

  Moderne uitstraling

  Het scherm heeft een cassette van 20 bij 20 centimeter waarbij het complete mechaniek en de doekrol in opgerolde toestand niet zichtbaar zijn. Zodoende zijn een maximale bescherming tegen weersomstandigheden en een discrete vormgeving gewaarborgd. De behuizing is in de stijl van het moderne Bauhaus design uitgevoerd en kan daardoor moeiteloos in elke bouwstijl worden geïntegreerd. U kunt met de handige Markonk App uw zonwering live bekijken en bedienen.

  Erhardt knikarmscherm

  Op een hete dag is het niet verstandig in de hete zon te gaan zitten. Erg zonde, want dan kunt u niet genieten van uw tuin en de buitenlucht. Een Erhardt knikarmscherm biedt dan de uitkomt. Deze zonwering kunt u snel en eenvoudig inrollen. Wanneer het scherm opgerold is, zit deze volledig in de cassette opgeborgen. De hoogwaardige aluminium- en rvs-componenten van de Erhardt knikarmscherm zijn daardoor langdurig weerbestendig. Kroezon beschikt over twee showrooms, in Assen en Hoogeveen, waar u zich kunt laten inspireren en adviseren!

  Erhardt knikarmscherm montage

  Onze monteurs komen bij u langs om de afmetingen op te meten. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar voor de Erhardt knikarmscherm montage. Zij beschikken over jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft. Voor het doek heeft u keuze uit verschillende kleuren en patronen, hierdoor sluit het scherm perfect aan bij uw woning. Bij Kroezon kunt u achterover leunen tijdens de Erhardt knikarmscherm montage.

  Ook voor een Erhardt pergola of terrasoverkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag online een offerte aan of kom langs in onze showroom!