Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Erhardt knikarmscherm

Op een hete dag is het niet verstandig in de hete zon te gaan zitten. Erg zonde, want dan kunt u niet genieten van uw tuin en de buitenlucht. Een Erhardt knikarmscherm biedt dan de uitkomt. Deze zonwering kunt u snel en eenvoudig inrollen. Wanneer het scherm opgerold is, zit deze volledig in de cassette opgeborgen. De hoogwaardige aluminium- en rvs-componenten van de Erhardt knikarmscherm zijn daardoor langdurig weerbestendig. Kroezon beschikt over twee showrooms, in Assen en Hoogeveen, waar u zich kunt laten inspireren en adviseren!

Erhardt knikarmscherm montage

Onze monteurs komen bij u langs om de afmetingen op te meten. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar voor de Erhardt knikarmscherm montage. Zij beschikken over jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft. Voor het doek heeft u keuze uit verschillende kleuren en patronen, hierdoor sluit het scherm perfect aan bij uw woning. Bij Kroezon kunt u achterover leunen tijdens de Erhardt knikarmscherm montage.

Ook voor een Erhardt pergola of terrasoverkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag online een offerte aan of kom langs in onze showroom!