Erhardt Lamella

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
Qube
Materiaal:
Aluminium
Afmetingen:
Breedte tot 4 meter, overkapping tot 8 meter

Productomschrijving Erhardt Lamella

Maak van uw tuin een zomers paradijs met de Erhardt Lamella. Deze overkapping is waterdicht en is voorzien van verstelbare lamellen. Hierdoor kunt u zelf instellen hoeveel u wilt genieten van de zinderende zomerzon. Daarnaast beschermt de pergola u tegen wind, regen en zon. Wanneer de lamellen dicht zijn, wordt het water via een verborgen systeem eenvoudig afgevoerd. Omdat het oog ook wat wil, is het design van de Erhardt Lamella uitermate stijlvol en minimalistisch.

Erhardt Lamella aluminium

Bij Kroezon kiezen wij er enkel voor om samen te werken met merken die garant staan voor duurzaamheid en kwaliteit. De Erhardt Lamella is gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat u er nog jaren mee vooruit kunt. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het product. Door het gebruik van aluminium is de pergola ook eenvoudig te monteren en installeren en daardoor zeer hanteerbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Erhardt Lamella van aluminium? Neem dan gerust contact op met onze experts of kom eens langs in de Kroezon showroom.

Erhardt Lamella

Erhardt Lamella functies

Naast het harmonieuze design en het duurzame materiaal heeft de Erhardt Lamella ook vele handige functies. Ten eerste zijn de lamellen automatisch de besturen met behulp van een afstandsbediening. Ten tweede kunnen er led-spotjes of een led-stripe worden geïnstalleerd, wat bijdraagt aan de sfeer van de overkapping. Daarnaast is er een zeer innovatieve waterafvoer ingebouwd, die dusdanig goed is afgewerkt dat deze aan het zicht wordt onttrokken. Kortom, de Erhardt Lamella functies zijn eindeloos.

Erhardt Lamella mogelijkheden

Bent u op zoek naar een stijlvolle maar functionele overkapping? Wanneer u kiest voor de Erhardt Lamella zijn de mogelijkheden eindeloos! Deze aluminium pergola uit de Erhardt Qube serie kan zowel vrijstaand als aan de muur gemonteerd worden. Daarnaast kunt u de positie van de lamellen zelf instellen. Kiest u voor 0%, dan zullen de lamellen volledig gesloten zijn. Op 33% en 66% is de pergola deels vochtdoorlatend. De zonnestralen zullen alleen op 66% en 100% door de lamellen heen komen. Bent u benieuwd naar de Erhardt Lamella en de mogelijkheden op het gebied van maatwerk? Neem dan gerust contact op of kom langs!

erhardt lamella


Brochure Erhardt Qube Lamella


Specificaties Erhardt Lamella

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
Qube
Materiaal:
Aluminium
Afmetingen:
Breedte tot 4 meter, overkapping tot 8 meter
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
Op maat gemaakt
Voordeel:
Windweerstandsklasse 6
Voordeel:
Maximale waterbestendigheid

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.