Erhardt PM Light

 
Merk:
Erhardt
Afmetingen:
min. afmeting 100x250 cm max. afmeting 500x450cm

Productomschrijving Erhardt PM Light

Een strak en elegant doek die betrouwbare bescherming biedt tegen zon, wind en regen: dát is wat de Erhardt PM Light typeert. De nieuwe pergolazonwering PM Light is gebasseerd op serrezonwering TM18 en gaat op in de omgeving door zijn onopvallende net afgewerkte design. De benodigde afmeting kan voor u worden gemaakt waardoor de zonwering dezelfde breedte heeft als uw pergola en het geheel van uw terras niet verstoord. Het is ook mogelijk om de Erhardt PM Light als zonwering te gebruiken. Ondanks zijn naam is hij bestand tegen harde wind en door het ontwerp en de gebruikte materialen zorgt de pergola voor stabiliteit, veiligheid en een perfect gespannen doek!

De PMlight is door de verschillende varianten perfect als pergola zonwering voor zowel de particlier als voor de horeca!

Erhardt PM Light eigenschappen

  • Minimale breedte (breedte x uitval): 100 x 250 cm
  • Maximale breedte (breedte x uitval): 500 x 450 cm
  • Montage met bevestiging van cassette met console
  • 2 laterale rails op steunvoeten met bevestiging op vloer
  • Overstand geleidens max. 50 cm
  • Fluisterstille elektrische motor en spansysteem met tegentrektechniek
  • Framekleure: Wit (RAL 9016), Grijs aluminium (RAL 9007) en antraciet DB 703)
  • Op verzoek elke RAL-kleur mogelijk
  • Instelhoek 45°

Specificaties Erhardt PM Light

De zonwering van Erhardt kan worden gemaakt met een minimale breedte van 100 centimeter en een maximale breedte van 500 centimeter. Als u een bredere terrasoverkapping wilt, kunt u meerdere naast elkaar hangen. Ook kunt u een kijkje nemen voor een andere Erhardt pergola. De keuze van de breedte van de Erhardt PM Light is aan u! Het doek glijdt door een railing waar hij middels een rits aan gekoppeld is. Er zullen dus ook geen strepen licht aan de zijkant van de zonwering heen schijnen. Als u wilt kunt u de zonwering uitbreiden met vele accessoires zoals verlichting en verwarmingselementen. 


Brochure Erhardt PM Light


Specificaties Erhardt PM Light

Fabrikant:
Erhardt
Afmetingen:
min. afmeting 100x250 cm max. afmeting 500x450cm
Type:
Pergola, Terrasoverkapping
Voordeel:
ZIP-technologie
Voordeel:
passende afsluiting
Voordeel:
windbestendig
Voordeel:
elegante uitstraling

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.