De nieuwe serie pergola’s van Erhardt, genaamd Qube, geeft u talloze mogelijkheden om te genieten van een schaduwrijke plek.

  Pergola Qube Lamella

  Maak uw tuin een zomers paradijs

  Deze overkapping is waterdicht en is voorzien van verstelbare lamellen. Hierdoor kunt u zelf instellen hoeveel u wilt genieten van de zinderende zomerzon. Daarnaast beschermt de pergola u tegen wind, regen en zon. Wanneer de lamellen dicht zijn, wordt het water via een verborgen systeem eenvoudig afgevoerd. Omdat het oog ook wat wil, is het design van de Erhardt Lamella uitermate stijlvol en minimalistisch.

  Pergola Qube Line

  Stijlvol en duurzaam

  De pergola’s van dit Duitse merk zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor deze jarenlang meegaan. De innovatieve technologieën die zijn gebruikt zorgen ervoor dat de pergola uitermate gebruiksvriendelijk is. Omdat het oog ook wat wil, heeft de overkapping een zeer harmonieuze uitstraling die in geen enkele tuin zal misstaan. Kiest u voor een pergola uit de serie Erhardt Line, dan kiest u voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid.

  Pergola Qube Arc

  Deze vrijstaande overkapping is voorzien van een oprolbaar doek. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u in de zon gaat zitten of juist wilt genieten van de koele schaduw. Ook kunt u de luifel half openschuiven zodat u het zonlicht deels door kunt laten. Wanneer het doek helemaal gesloten is, laat deze ook geen vocht door. Het water wordt ook nog eens onzichtbaar afgevoerd.

  Pegola Qube Center

  Stijlvol en duurzaam

  Deze zonwering is eenvoudig aan uw woning te monteren. Door alleen met topmerken als Erhardt te werken, kunnen wij u zonwering op maat garanderen. De Erhardt Center overkapping is namelijk volledig aan uw wensen aan te passen. Daarnaast draagt het gekozen materiaal ook nog eens bij aan de duurzaamheid van het product. Kies voor kwaliteit met de Erhardt Center zonwering.

  Erhardt Qube

  De nieuwe serie pergola’s van Erhardt, genaamd Qube, geeft u talloze mogelijkheden om te genieten van een schaduwrijke plek. Hoe lekker het ook is om in de zon te zitten, wilt u soms ook in de koelte vertoeven. En daar hebben de ontwerpers van Erhardt rekening mee gehouden. Zij brachten vier uiteenlopende modellen op de markt, namelijk de Qube Lamella, Qube Line, Qube Arc en de Qube Center. Elk van deze uitvoeringen heeft zijn eigen voordelen en speciale functies. Kortom, in de nieuwe serie Erhardt Qube is er voor ieder wat wils!

  Erhardt Qube pergola

  Bent u van plan om een fijne zithoek in uw tuin te creëren? Denk dan eens aan een Erhardt Qube pergola om uw hoekje van schaduw of juist zon te voorzien. De Erhardt Lamella is bijvoorbeeld uitgerust met een lamellendak, die u zelf in kunt stellen. Zo kunt u volledig in de schaduw zitten, als de zon door laten schemeren. Ook met de Erhardt Line overkapping kunt u ervoor kiezen om het doek automatisch op te rollen. Met een Erhardt Qube pergola kiest u zelf hoe u geniet van het zonnetje!

  Erhardt Qube serie

  Wilt u elke maand van het jaar genieten van uw Erhardt terrasoverkapping? Kies er dan voor om een pergola uit de Erhardt Qube serie aan uw huis te installeren. Door glazen schuifwanden toe te voegen kunt u een ware tuinkamer creëren, waarin u ook in de winter van uw tuin kunt genieten. Hiermee creëert u tevens extra woonruimte. Onder andere de Erhardt Center is hier uitermate geschikt voor. Door de geïntegreerde led verlichting kunt u eenvoudig sfeer creëren onder een pergola uit de Erhardt Qube serie.

  Erhardt Qube op maat

  Omdat bij Kroezon kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan, maken wij voor u een pergola uit de Erhardt Qube serie op maat. Zo weten we zeker dat u optimaal kunt genieten van uw Erhardt pergola. Bent u benieuwd of u de Erhardt Arc helemaal naar uw wensen kunt laten maken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar onze deskundige medewerkers u alles kunnen vertellen over een Erhardt Qube pergola op maat!