Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Erhardt Qube

De nieuwe serie pergola’s van Erhardt, genaamd Qube, geeft u talloze mogelijkheden om te genieten van een schaduwrijke plek. Hoe lekker het ook is om in de zon te zitten, wilt u soms ook in de koelte vertoeven. En daar hebben de ontwerpers van Erhardt rekening mee gehouden. Zij brachten vier uiteenlopende modellen op de markt, namelijk de Qube Lamella, Qube Line, Qube Arc en de Qube Center. Elk van deze uitvoeringen heeft zijn eigen voordelen en speciale functies. Kortom, in de nieuwe serie Erhardt Qube is er voor ieder wat wils!

Erhardt Qube pergola

Bent u van plan om een fijne zithoek in uw tuin te creëren? Denk dan eens aan een Erhardt Qube pergola om uw hoekje van schaduw of juist zon te voorzien. De Erhardt Lamella is bijvoorbeeld uitgerust met een lamellendak, die u zelf in kunt stellen. Zo kunt u volledig in de schaduw zitten, als de zon door laten schemeren. Ook met de Erhardt Line overkapping kunt u ervoor kiezen om het doek automatisch op te rollen. Met een Erhardt Qube pergola kiest u zelf hoe u geniet van het zonnetje!

Erhardt Qube serie

Wilt u elke maand van het jaar genieten van uw Erhardt terrasoverkapping? Kies er dan voor om een pergola uit de Erhardt Qube serie aan uw huis te installeren. Door glazen schuifwanden toe te voegen kunt u een ware tuinkamer creëren, waarin u ook in de winter van uw tuin kunt genieten. Hiermee creëert u tevens extra woonruimte. Onder andere de Erhardt Center is hier uitermate geschikt voor. Door de geïntegreerde led verlichting kunt u eenvoudig sfeer creëren onder een pergola uit de Erhardt Qube serie.

Erhardt Qube op maat

Omdat bij Kroezon kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan, maken wij voor u een pergola uit de Erhardt Qube serie op maat. Zo weten we zeker dat u optimaal kunt genieten van uw Erhardt pergola. Bent u benieuwd of u de Erhardt Arc helemaal naar uw wensen kunt laten maken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar onze deskundige medewerkers u alles kunnen vertellen over een Erhardt Qube pergola op maat!