Erhardt WG serrezonwering

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
WG

Productomschrijving Erhardt WG serrezonwering

U heeft een prachtige serre laten bouwen en kunt er erg van genieten, maar op den duur wordt het toch echt wel warm en zou u graag wat schaduw willen creëren. Dat kunt u heel goed doen met de WG zonwering van Erhardt. Deze zonwering wordt onopvallend op het dak gemonteerd en bediend door een motor. De zonwering is bij uitstek geschikt voor serres met schuine dak elementen. Door het elegante uiterlijk zal de zonwering de omgeving van het terras niet verstoren. Wanneer u een brede serre heeft is het ook mogelijk om meerdere modellen naast elkaar te plaatsen. Bovendien is de Erhardt zonwering uit te breiden met extra’s zoals regensensoren, afstandsbediening en wind- of zonautomaat. 

Zijdelingse overstek

Aan de ene kant wilt u misschien dat uw zonwering dezelfde breedte heeft als uw serre, want dan valt de zonwering minder op zou u zeggen. U loopt dan alleen wel tegen het probleem aan dat wanneer het zonlicht uit het westen komt, de zon onder het doek schijnt. De Erhardt WG biedt hier een oplossing voor. Met een maximale oversteekbreedte van 120 centimeter en een naar binnen gezette geleider, biedt de serrezonwering alles wat u wilt. De oversteek zorgt ervoor dat de zon ook wordt geweerd wanneer deze laag vanuit het westen schijnt. De naar binnen gezette geleider zorgt dat de Erhardt WG onopvallend op het dak wordt gemonteerd. Als de serrezonwering wordt ingerold, zal deze bijna niet opvallen.


Brochure Erhardt WG


Specificaties Erhardt WG serrezonwering

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
WG
Hoogte:
maximaal 450 cm
Breedte:
maximaal 600 cm
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
Montage op schuine oppervlakken mogelijk
Voordeel:
Vrij zwevende overstek mogelijk
Voordeel:
Nauwelijks zichtbaar wanneer opgerold
Voordeel:
Inclusief motor

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.