Tijdens warme zomerdagen kan de temperatuur flink oplopen. Met de zonwering van Erhardt kunt u genieten van een prachtig zomerse dag zonder dat u last heeft van de hitte. In het ruime assortiment van Kroezon vindt u:

De aanschaf van zonwering is normaliter een investering voor de lange termijn. Het is daarom van belang dat de Erhardt zonwering aansluit op uw wensen. Bij Kroezon kunt u daarom uw zonwering op maat laten maken. Zo heeft u naast de standaard opties ook de keuze uit een reeks aanvullende opties die de zonwering verrijken. Om de zonwering te plaatsen komen onze ervaren monteurs bij u aan huis. Dat is dé service van Kroezon!

Erhardt zonwering prijzen

Bent u benieuwd wat zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor de prijzen van Erhardt zonwering. De producten van Erhardt worden vervaardigd in Duitsland en zijn van uitstekende kwaliteit. 

Deze komt tot stand dankzij een perfecte bewaking van het productieproces. Elk deel van het proces wordt volgens de meest strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. In het aanbod van Kroezon vindt u ook Erhardt zonwering die het buitenleven door het gehele jaar aangenaam maakt. Zo bieden de glazen terrasoverkappingen u beschutting tegen regen en wind. Tevens kunnen deze overkappingen uitgerust worden met verwarming. Heeft u vragen over de prijzen van Erhardt zonwering? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Erhardt pergola zonwering

Creëer eenvoudig een schaduwrijk plekje in uw achtertuin of op uw terras met een pergola van Erhardt zonwering. De pergola uit het aanbod van Kroezon is van alle gemakken voorzien. Zo wordt het windvaste doek automatisch uit de cassette gerold door een Somfy motor. De torsievering zorgt er vervolgens voor dat het doek aan alle kanten strak wordt getrokken. Het doek is geheel verlijmd wat ervoor zorgt dat er geen naden op het doek getoond worden. Ook de pergola van Erhardt zonwering kan geheel op maat gemaakt worden. Zo maken wij de cassettes tot een breedte van maar liefst 18 meter. Heeft u vragen over onze Erhardt zonwering? Dan nodigen wij u van harte uit in één van onze showrooms. Daar staat ons vakkundige personeel voor u klaar!