FAQ

Wat is de levertijd van een bestelling?
Alle producten worden voor u op maat gemaakt, de levertijd is dan ook afhankelijk van het product dat u wilt bestellen. Een indicatie van de levertijden vindt u hieronder.

  • Buitenleven producten: 12 werkweken
  • Buitenzonwering producten: 12 werkweken
  • Binnenzonwering producten: 8 werkweken

Wilt u de exacte levertijd van een product weten dan kunt u contact met ons opnemen.

Wat is de garantietermijn van de producten?
Alle producten testen we grondig voordat wij ze op de markt brengen. Omdat de producten uiteenlopen qua verwachte gebruikersintensiteit, design en producteigenschappen, zijn er verschillen in de garantieperioden. Hieronder vindt u hiervan een overzicht:

  • Buitenzonwering: 5 jaar fabrieksgarantie
  • Rolluiken: 5 jaar fabrieksgarantie
  • Binnenzonwering: 2 jaar fabrieksgarantie

De garantie geldt mits alle instructies worden opgevolgd die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud

Hoe kan ik een offerte aanvragen?
U kunt op de knop ‘offerte aanvragen’ klikken die zich op de productpagina, rechts van de afbeelding bevindt. U vult dan uw naam, email, telefoonnummer en opmerking in en wij nemen spoedig contact met u op!

Wat houdt de CE markering voor de terrasoverkapping in?
Met de CE-markering tonen we aan dat producten aan de wettelijke eisen voldoen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Sinds 1 juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen in de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat een terrasoverkapping geproduceerd is volgens de Europese norm NEN EN-1090-1 en voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen, getoetst door TÜV, het Duitse keuringsinstituut.

Het is van levensbelang dat een terrasoverkapping voorzien is van de CE-markering. Een terrasoverkapping wordt namelijk gebruikt door u als consument en moet in alle opzichten veilig zijn. Wanneer een terrasoverkapping niet voldoet aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen, kan er later niets worden bijgeplaatst als de constructie doorhangverschijnselen vertoont. Let bij u aankoop dus goed op deze CE-markering en laat u adviseren.

Wilt u meer informatie over de CE-markering voor terrasoverkappingen? Neem dan contact met ons op!

Wat houd het TÜV certificaat in?
Het TÜV keurmerk staat voor ‘geprüfde sicherheit’. Dit houdt in dat een manufacturing expert door middel van audits heeft getest of onze producten aan een internationale standaard voldoen. De verschillende aspecten waar naar gekeken wordt, zijn onder andere procesindicatoren en kwaliteitsbeheersing. Daarnaast is de veiligheid van de medewerkers een belangrijk aspect.
Het Duitse keuringsinstituut TÜV waarborgt kwaliteit in alle opzichten. Kwaliteit is topprioriteit voor ons, omdat u als consument optimaal en in alle veiligheid moet kunnen genieten van de producten die u aanschaft.

Wilt u meer informatie over het TÜV-certificaat? Neem dan contact met ons op!

Binnen welke straal wordt er door Kroezon gemonteerd?
Het werkgebied van Kroezon is een straal van 50 km rondom Hoogeveen en Assen, u kunt dit ook formuleren als werkgebied Drenthe.

 

Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen!