Geïntegreerde verlichting Erhardt

 
Merk:
Erhardt

Productomschrijving Geïntegreerde verlichting Erhardt

U neemt de gezelligheid van binnen mee naar buiten met een geïntegreerde verlichting van Erhardt. Deze is aangebracht in de aluminium liggers van de Erhardt terrasoverkapping. Het lamp geeft een mooi warm licht, waarvan de intensiteit kan worden ingesteld. Zo kunt u onder de geïntegreerde verlichting van Erhardt zowel ontspannen lezen als dromerig in de verte staren. Vraag een offerte aan en Kroezon komt de verlichting bij u installeren.      

Ledmodules

Doordat de Erhardt verlichting is uitgerust met ledmodules is het energieverbruik laag. Het licht wordt mooi egaal verspreid vanuit de aluminium liggers. Overdag vallen de perfect geïntegreerde ledmodules niet alleen nauwelijks op, maar gaan ze stijlvol op in uw opdak-serrezonwering. Onze ervaren medewerkers verkennen graag samen met u de verschillende mogelijkheden. Ook heten wij u van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen.   


Specificaties Geïntegreerde verlichting Erhardt

Fabrikant:
Erhardt
Voordeel:
Alleen leverbaar met een Erhardt terraszonwering
Voordeel:
Onopvallende Ledlichten
Voordeel:
Dimbaar met draadloze bediening
Voordeel:
Zeer duurzaam en energiezuinig

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.