Geniet van de zomer met Erhardt zonwering

Geniet van de zomer met Erhardt zonwering

Geniet volop van de zomer in uw tuin met buitenzonwering van Erhardt Markisen! Bij dit merk heeft u ruime keuze uit producten van superieure kwaliteit. En wanneer u nu kiest voor zonwering van Erhardt Markisen, krijgt u er gratis verlichting bij! Hiermee wordt het probleemloos genieten van de zon, van het vroege voorjaar tot in de nazomer in september.

Ga bijvoorbeeld voor meer leefruimte door uit te breiden met een alumium veranda. De veranda's van Erhardt worden opgebouwd door slanke maar erg sterke profielen waardoor u goed kan genieten van de extra leefruimte. Daarnaast kunt u kiezen voor extra opties als een serre-zonwering en glazen schuifwanden.

erhardt-markisen-veranda

Naast knikarm schermen, kan u ook kiezen voor Erhardt Pergola zonwering. Bij deze unieke zonwering kunt u kiezen uit drie modellen waarmee u zichzelf beschermt tegen zon, regen en wind.

Of gaat u liever voor knikarm schermen? Met deze vorm van buitenzonwering maakt u uw terras gemakkelijk aangenaam in de zomer. Met één druk op de knop beschermt u zichzelf tegen fel en warm zonlicht. Zo hoeft u niet telkens op te staan wanneer u iets wilt veranderen aan uw knikarm scherm, ideaal toch?

Bij Kroezon vindt u dus een ruime keuze in zonwering van Erhardt Markisen! Als u nu bij Kroezon bestelt, krijgt u gratis verlichting! Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers voor de voorwaarden. Of bekijk hier de flyer.

gratis-verlichting