Direct vanuit uw woonkamer naar de glazen aanbouw waar u kunt genieten van uw tuin!

  Glazen terrasoverkapping Erhardt T100

  Stabiel en duurzaam

  Als u graag het hele jaar buiten wilt kunnen zitten, dan is de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 zeker aan te raden! Deze terrasoverkapping heeft door zijn moderne, slanke bouw een unieke uitstraling. Daarnaast kenmerkt het zich door een combinatie van stabiliteit en duurzaamheid.

  Glazen terrasoverkapping Erhardt T150

  Extra stevig

  Bent u op zoek naar een terrasoverkapping met een lange levensduur en een mooi uiterlijk? Dan is de glazen terrasoverkapping Erhardt T150 een uitstekende optie. Innovatie en verfijning vormen de basis van het succes van Erhardt. Deze elementen zijn goed terug te zien in de glazen terrasoverkapping Erhardt T150. De ligger versterking is naar boven wijzend gemonteerd. Dit geeft de overkapping een strakker uiterlijk en zorgt bovendien voor extra stevigheid. 

  Glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral

  Extra bescherming tegen weer en wind

  De overkapping is voorzien van 10 mm dik veiligheidsglas, dit biedt extra bescherming tegen harde stoten en botsingen. Daarnaast zorgt het geïntegreerde waterafvoersysteem voor een gecontroleerde afvoering van het water. De ligger versterking is naar boven wijzend gemonteerd voor een strak uiterlijk en extra stevigheid.

  Glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral

  Moderne uitstraling

  Deze overkapping kenmerkt zich door zijn slanke, moderne uitstraling. Desondanks is de Erhardt T150 Integral uiterst stabiel en duurzaam. Erhardt staat bekend om zijn verfijnde en innovatieve buitenzonweringen en terrasoverkappingen gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit is ook goed terug te zien in de glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral.

  Glazen terrasoverkapping Verano Garda

  Robuust en stijlvol

  Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping met een robuuste uitstraling, dan is de glazen terrasoverkapping Verano Garda een uitstekende optie voor u! Deze overkapping wordt gemonteerd tot een breedte van 5 meter op 2 palen. Verano is een waar begrip in de wereld van zonwering. Comfort creëren door kwalitatief hoogwaardige zonwering oplossingen staat bij dit merk centraal.

  GLAZEN AANBOUW

  Direct vanuit uw woonkamer uw tuin instappen. Klinkt dat aantrekkelijk? Met een glazen aanbouw van Kroezon wordt deze droom werkelijkheid! Behalve een mooie zitplek zorgt een serre ook voor een extra inval van daglicht. U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen, waaronder staal, hout en kunststof. Met deze duurzame materialen bouwen we uw glazen aanbouw zodat u te allen tijde heerlijk van het uitzicht op uw tuin kunt genieten!

  Glazen aanbouw prijzen

  Als u een keuze heeft gemaakt kunnen we u inzicht geven in onze glazen aanbouw prijzen met behulp van een vrijblijvende offerte. Deze vraagt u eenvoudig aan via onze website. De prijs hangt onder andere af van de grootte van uw serre. Bovendien heeft u wellicht andere wensen, zoals een lichtlijst, verwarming of tuinmeubelen.

  Bekijk hiervoor onze Extra accessoires. Weet u nog niet precies hoe u uw serre hebben wilt? Dan kunnen we samen met u naar de glazen aanbouw prijzen kijken.

  Glazen aanbouw huis

  U zult merken dat een glazen aanbouw voor uw huis in alle opzichten een enorme aanwinst is. Niet alleen ziet het er prachtig uit en kunt u comfortabel van uw tuin genieten, uw woning stijgt ook nog eens aanzienlijk in waarde! Is glas niet het materiaal van uw keuze? Dan kunt u bij Kroezon een andere Terrasoverkapping kiezen die meer bij uw wensen aansluit. Bekijk ons ruime assortiment online of kom langs in een van onze showrooms. Dan kunt u zelf ervaren hoe mooi een glazen aanbouw aan uw huis kan zijn!