Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Glazen schuifwand

Bij Kroezon heeft u onder andere de keuze uit beschutting tegen regen en wind terwijl u toch volop van de zon kunt genieten. Hiervoor komt een glazen schuifwand namelijk goed van pas! Zo kunt u, als de weersomstandigheden daarom vragen, de doorgang van bijvoorbeeld uw serre naar uw woonkamer afsluiten. Ook in de regen kunt u lekker op uw terras blijven zitten. Openen of afsluiten gaat met de glazen schuifwand heel eenvoudig! Het is bovendien een geweldige aanvulling op uw terrasoverkapping van glas.

Glazen schuifwand veranda

Om geen warmte te verliezen wanneer de zon achter de wolken schuilgaat, kunt u met een glazen schuifwand uw veranda verrijken. U kunt de wand eenvoudig openen en sluiten wanneer dit nodig is en ten allen tijde comfortabel op uw terras zitten. 

Zo geeft uw veranda u zowel een binnen- als een buitengevoel, afhankelijk van de situatie! Voor een perfecte aanpassing aan uw woning zullen onze experts de glazen schuifwand voor uw veranda volledig op maat maken. Daarna installeren zij de wand persoonlijk en professioneel voor u!

Glazen schuifwand buiten

U kunt dankzij een handige glazen schuifwand zowel buiten als binnen zitten zonder van plek te veranderen! Geniet tijdens de regen van het getik op de ruiten en open de wanden als de zon volop schijnt. Met onze beschutting kunt u de situatie geheel naar uw hand zetten! U kunt de wanden in verschillende stijlen bij ons op voorraad bestellen, zodat u een exemplaar kunt kiezen dat goed bij uw huis en tuin past. Met een glazen schuifwand wordt buiten zitten alleen maar comfortabeler!