Glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
T100
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral

Wilt u onder elke weersomstandigheid heerlijk buiten kunnen zitten? Dan raden wij u de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral aan. Deze overkapping wordt standaard gemonteerd vanaf 5 meter breed op 3 palen tot 7 meter breed op 2 palen. De dikte van de palen bedraagt 65 mm, waarmee het de constructie een slank uiterlijk geeft. Erhardt staat bekend om zijn innovatieve en verfijnde buitenzonwering producten. Kwalitatief hoogwaardige materialen en een beproefde technologie vormen hiervoor de basis. Ook bij de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Zo is de overkapping voorzien van 10 mm dik veiligheidsglas, dit biedt extra bescherming tegen harde stoten en botsingen. Daarnaast zorgt het geïntegreerde waterafvoersysteem voor een gecontroleerde afvoering van het water. De ligger versterking is naar boven wijzend gemonteerd voor een strak uiterlijk en extra stevigheid.

Glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral op maat

Ook wanneer u de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral op maat wilt laten maken bent u bij Kroezon aan het geschikte adres. Zo kunt de overkapping koppelen tot de gewenste breedte, of kunt u het laten uitbreiden tot een tuinkamer. Voor een perfecte afwerking kunt u ervoor kiezen om de zonwering onder het dak te laten monteren. Hierdoor zal de cassette nagenoeg onzichtbaar zijn. Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen. Zodoende zijn wij in staat om de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral volledig op maat te monteren. Voor een optimale personalisatie kunt u kiezen uit 4 standaard kleuren:

  • RAL 9001 crème wit
  • RAL 9007 aluminium grijs structuurlak
  • RAL 9016 verkeerswit
  • DB703 antraciet

Naast de standaard kleuren is elke gewenste RAL-kleur mogelijk. Wilt u graag nog meer informatie? U bent van harte welkom in onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Daar staat vakkundig personeel klaar om u verder te helpen!

Bij Kroezon heeft u op producten van Erhardt 7 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage.

Is dit niet de overkapping terras die je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod!


Brochure Erhardt T100 Integral


Specificaties Glazen terrasoverkapping Erhardt T100 Integral

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
T100
Hoogte:
maximaal 3,5 meter
Breedte:
maximaal 7 meter
Materiaal:
Aluminium, Glas
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 7 jaar fabrieksgarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.