Glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
T150
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral

Wilt u tijdens de verschillende seizoenen lekker buiten kunnen zitten en genieten van het buitenleven? Dan is een glazen terrasoverkapping Erhardt T150 integral zeker een geschikte optie voor u! Deze overkapping kenmerkt zich door zijn slanke, moderne uitstraling. Desondanks is de Erhardt T150 Integral uiterst stabiel en duurzaam. Erhardt staat bekend om zijn verfijnde en innovatieve buitenzonweringen en terrasoverkappingen gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit is ook goed terug te zien in de glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral.

Deze overkapping wordt standaard gemonteerd vanaf een breedte van 5 meter op 3 palen tot een breedte van 7 meter op 2 palen. Met een dikte van 65 mm dragen de palen bij aan het slanke design van de Erhardt T150 Integral. Tijdens regenbuien blijft uw overkapping beschermd tegen vocht en vuil. Het geïntegreerde waterafvoersysteem zorgt voor een gecontroleerde afvoer van het regenwater. Ook over de stevigheid is goed nagedacht. Het gelaagde glas geeft extra bescherming tegen harde stoten of botsingen. Daarnaast is de ligger versterking naar boven wijzend gemonteerd. Dit geeft de constructie niet alleen een strakker uiterlijk, maar ook meer stevigheid.

Glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral op maat

Bij Kroezon hechten we veel waarde aan het centraal stellen van de klant. Daarom zijn wij ook hét aangewezen adres voor een op maat gemaakte glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral. Zo kunt u de overkapping koppelen tot de gewenste breedte, of laten uitbreiden tot een tuinkamer. Wilt u een strakke afwerking? Dan kunt u er ook voor kiezen om de zonwering onder het dak te laten monteren. Zodoende is de cassette nagenoeg onzichtbaar. Om de glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral volledig op maat te maken kunt u kiezen uit de volgende standaard kleuren:

  • RAL 9001 crème wit
  • RAL 9007 aluminium grijs structuurlak
  • RAL 9016 verkeerswit
  • DB703 antraciet

Naast deze standaard kleuren zijn alle gewenste RAL-kleuren mogelijk, dat is dé service van Kroezon! Wilt u graag meer informatie over onze producten? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Daar staat vakkundig personeel klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Bij Kroezon heeft u op producten van Erhardt 7 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage.

Is dit niet de overkapping terras die je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod!


Brochure Erhardt T150 Integral


Specificaties Glazen terrasoverkapping Erhardt T150 Integral

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
T150
Hoogte:
maximaal 6 meter
Breedte:
maximaal 7 meter
Materiaal:
Aluminium, Glas
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.