Hordeur Unilux Luxe Schuif

 
Hordeur Unilux Luxe Schuif
Merk:
Unilux
Collectie:
Hordeur luxe schuif
Materiaal:
RVS

Productomschrijving Hordeur Unilux Luxe Schuif

Heeft u een schuifpui en wilt u deze graag voorzien van een luxueuze insectenwerende hordeur? Dan is de hordeur Unilux Luxe Schuif bij uitstek dé beste optie voor u. Door het plaatsen van rails is dit type hordeur als een schuifdeur te gebruiken. Voor een optimale levensduur worden strakke rails boven en onder toegepast en worden er glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes gebruikt. Al sinds 1990 is Unilux het vooraanstaande merk op het gebied van innovatieve kwaliteitsoplossingen tegen insecten en zon. Over innovatie is goed nagedacht bij de hordeur Unilux Luxe Schuif. Zo is het mogelijk om meerdere hordeuren naast elkaar op de rails te plaatsen, zodat er een dubbele schuifdeur ontstaat. De toegepaste borstels zorgen voor een perfecte afsluiting, zodat er geen vervelende insecten naar binnen kunnen.

Hordeur Unilux Luxe Schuif op maat

Heeft u specifieke wensen betreft kleur, afmetingen of stevigheid? Dan bent u bij Kroezon aan het juiste adres! In onze winkel kunt u een hordeur Unilux Luxe Schuif geheel op maat laten maken. Zo heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Schopplaat
  • Duwplaat
  • Dubbele uitvoering
  • Sluitpomp
  • Petscreen

Onze medewerkers komen bij u langs om de correcte afmetingen in kaart te brengen. Zodoende kunnen wij de hordeur Unilux Luxe Schuif geheel op maat monteren. Voor een maximale personalisatie kunt u kiezen uit 5 standaard RAL-kleuren en daarnaast is elke gewenste RAL-kleur mogelijk. Heeft u nog vragen over dit product? Dan bent u van harte welkom om langs te komen in één van onze showrooms. Daar staat ons deskundige personeel klaar om samen met u de mogelijkheden door te spreken.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Hordeur Unilux Luxe Schuif

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Hordeur luxe schuif
Hoogte:
300 centimeter
Breedte:
200 centimeter
Materiaal:
RVS
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 5 jaar fabrieksgarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!