Hordeur Unilux Luxe Vast

 
Hordeur Unilux Luxe Vast
Merk:
Unilux
Collectie:
Hordeur luxe vast

Productomschrijving Hordeur Unilux Luxe Vast

Bent u op zoek naar een stevige hordeur voor uw draaideur om die vervelende insecten tijdens de warme dagen buiten te houden? Dan is de hordeur Unilux Luxe Vast een uitstekende optie voor u! Voor een optimale duurzaamheid zijn dikke profielen en inwendige verbindingen toegepast. Unilux is sinds jaren het toonaangevende merk op het gebied van maatwerk oplossingen voor zon- en insectenwering. Innovatieve kwaliteitsproducten vormen de basis van het merk. Kwaliteit is dan ook goed terug te zien in de hordeur Unilux Luxe Vast. Zo is elke deur volkomen haaks, zodat de hordeur nooit over de grond zal slepen of zal klemmen. Het 47 millimeter dikke profiel geeft de hordeur een degelijke uitstraling. Het standaard meegeleverde zwarte gaas zorgt voor een optimale doorkijk. De hordeur is tevens ideaal te gebruiken als pendeldeur.

Hordeur Unilux Luxe Vast op maat

Kroezon houdt van tevreden klanten en daarom kunt u in onze winkel een hordeur Unilux Luxe Vast op maat bestellen. Zo kunt u voor extra stevigheid kiezen om een aluminium schopplaat te laten monteren. Deze plaatst u om beschadigingen aan uw hordeur te voorkomen. De plaat is sterk, maar tevens licht van gewicht om het gebruik van de hordeur niet te verhinderen. Om de hordeur Unilux Luxe Vast op maat geheel op maat voor u te maken kunt u in onze winkel standaard kiezen uit de volgende RAL-kleuren:

  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 7016 antraciet
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 9006 aluminium

Daarnaast is ook elke gewenste RAL-kleur naar keuze mogelijk. Heeft u nog vragen over dit product? Kom dan gerust eens langs in één van onze showrooms. Daar vindt u vakkundig personeel die u graag verder helpen.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Hordeur Unilux Luxe Vast

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Hordeur luxe vast
Hoogte:
300 centimeter
Breedte:
140 centimeter
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 5 jaar fabrieksgarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!