Hordeur Unilux Plissé Dubbel

 
Hordeur Unilux Plissé Dubbel
Merk:
Unilux
Collectie:
Hordeur plissé dubbel

Productomschrijving Hordeur Unilux Plissé Dubbel

Heeft u schuifpuien of openslaande tuindeuren die u wilt voorzien van een insectenwerende hor? Dan is de hordeur Unilux Plissé Dubbel uit het ruime assortiment van Kroezon dé beste optie voor u! Het standaard toegepaste zwarte gaas zorgt voor het behoud van een uitstekende zichtbaarheid. Unilux is al sinds jaren een vooraanstaand merk in de wereld van zon- en insectenwering. Kwaliteitsoplossingen voor bescherming tegen de zon en insecten vormen de basis van het merk. Over de kwaliteit van de hordeur Unilux Plissé Dubbel is ook goed nagedacht. Zo zorgt de fraaie vormgeving ervoor dat de hordeur onopvallend aansluit op het kozijn. Voor een optimale doorgang is de hordeur voorzien van 3 millimeter lage ondergeleiders. De beide plisséhordeuren sluiten op elkaar aan door middel van een magneetstrip.

Hordeur Unilux Plissé Dubbel op maat

Naast de standaard opties kunt u de hordeur Unilux Plissé Dubbel geheel op maat laten maken. Zo komen onze medewerkers bij u langs om om de correcte afmetingen in kaart te brengen. De montage van de hordeur kan zowel in- als op-de-dag. Voor een maximale personalisatie kunt u standaard kiezen uit de volgende 5 RAL-kleuren:

  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 7016 antraciet
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 9006 aluminium

Daarnaast is elke gewenste RAL-kleur mogelijk. Wilt u liever grijs als zwart gaas? Ook dat kan! Wilt u graag meer informatie of wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie zijn? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms. Daar staat deskundig personeel voor u klaar om samen met u de opties door te spreken.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Hordeur Unilux Plissé Dubbel

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Hordeur plissé dubbel
Hoogte:
290 centimeter
Breedte:
360 centimeter
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!