Hordeur Unilux Plissé Enkel

 
Hordeur Unilux plissé Enkel
Merk:
Unilux
Collectie:
Hordeur plissé enkel

Productomschrijving Hordeur Unilux Plissé Enkel

Bent u op zoek naar een strak vormgegeven hordeur die u tijdens de warme dagen beschermd tegen vervelende insecten terwijl u uw huis lucht? Dan is de hordeur Unilux Plissé Enkel een uitstekende optie voor u! Het grote voordeel van dit type hordeur is de eenvoudige bevestiging, zonder hulpprofielen zowel in- als op-de-dag. Unilux is al sinds jaren hét toonaangevende merk op het gebied van innovatieve oplossingen voor een bescherming tegen de zon en insecten. Ook bij de hordeur Plissé Enkel is goed nagedacht over innovatie, de goede eigenschappen van de oude plisséhordeur is gecombineerd met de wensen en eisen van de moderne markt. Voor een optimale beleving zorgt het strakke design voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. Voor een onbelemmerde doorgang is er een 3 millimeter lage ondergeleider toegepast.

Hordeur Unilux Plissé Enkel op maat

Kroezon hecht veel waarde aan tevreden klanten en daarom vinden wij het belangrijk dat u een hordeur Unilux Plissé Enkel geheel op maat kunt bestellen. Om de juiste afmetingen in kaart te brengen komen onze medewerkers bij u langs om deze op te meten. Voor een maximale personalisatie kunt u kiezen uit de volgende standaard RAL-kleuren:

  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 7016 antraciet
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 9006 aluminium

Elke andere gewenste RAL-kleur is ook mogelijk. Het toegepaste gaas is standaard zwart. Echter, ook grijs gaas is bij Kroezon mogelijk. Heeft u nog vragen over dit product? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in één van onze showrooms. Hier staat vakkundig personeel voor u klaar om samen met u de mogelijkheden door te spreken.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Hordeur Unilux Plissé Enkel

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Hordeur plissé enkel
Hoogte:
290 centimeter
Breedte:
180 centimeter
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden
Voordeel:
Strakke vormgeving
Voordeel:
Eenvoudig te plaatsen
Voordeel:
Zonder hulpprofielen zowel op- als in de dag te plaatsen

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!