Houten terrasoverkapping Trebbiano

 
Merk:
Trebbiano
Collectie:
Trebbiano
Materiaal:
Glas

Productomschrijving Houten terrasoverkapping Trebbiano

Met een terrasoverkapping creëert u, ongeacht het weer, meer woonoppervlakte. Zo kunt u met de houten terrasoverkapping van Trebbiano niet alleen in de zomer genieten van het buitenleven, maar ook in de koudere periodes. Dit high-end model is vervaardigd uit tropisch hardhout en heeft een natuurlijke en duurzame uitstraling. Ook is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking. Zo vertonen de balken een mooi patroon door het gevingerlaste hout. Daarnaast beschikt de houten terrasoverkapping Trebbiano over een recht dak, met een kleine helling in het glas die weggewerkt is in het hout. Om de pergola een unieke en luxe uitstraling te geven zijn de liggers horizontaal in één lijn geplaatst tussen de muur en het gootprofiel. De standaard geïntegreerde waterafvoer zorgt ervoor dat het water gecontroleerd afgevoerd wordt.

Houten terrasoverkapping Trebbiano op maat

Kroezon is hét aangewezen adres als u een houten terrasoverkapping van Trebbiano op maat wilt laten maken. Met een houten terrasoverkapping creëert u niet alleen een terras met het comfort van binnenshuis, u geeft uw woning ook nog eens een luxe uitstraling. Naast de standaard geïntegreerde elementen kunt u er ook voor kiezen om glazen schuifwanden te laten plaatsen. De glazen schuifwanden zijn ideaal te gebruiken tijdens alle weersomstandigheden. Wanneer het koud is kunt u de schuifwanden dicht doen, zodat u comfortabel en warm van de tuin kunt genieten. Tijdens zonnige dagen kunt u de schuifwanden openen zodat u optimaal van de zomer kunt profiteren! Bij Kroezon hechten we veel waarde aan uw terrasbeleving. Daarom is de terrasoverkapping koppelbaar tot de gewenste breedte. Zo zorgen wij dat de houten terrasoverkapping van Trebbiano geheel op maat bij u wordt afgeleverd en gemonteerd door ons vakkundige personeel.

Bij Kroezon heeft u op buitenzonwering van Trebbiano 5 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage.

Is dit niet de overkapping terras die je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod!


Specificaties Houten terrasoverkapping Trebbiano

Fabrikant:
Trebbiano
Collectie:
Trebbiano
Hoogte:
maximaal 5 meter
Breedte:
maximaal 5 meter
Materiaal:
Glas, Tropisch hardhout
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons:

0528 - 35 06 52

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag:

Vestiging Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

Openingstijden vandaag:

Trebbiano

Trebbiano staat voor luxe, houten terrasoverkappingen die een duurzame en natuurlijke uitstraling hebben. De terrasoverkappingen zijn vervaardigd van tropisch hout er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking. De balken van Trebbiano hebben daardoor een mooi patroon. De overkappingen van Trebbiano zijn op maat bij Kroezon verkrijgbaar. Wanneer u uw woning een luxe uitstraling wilt geven, raden wij u de houten terrasoverkappingen aan van Trebbiano!