Houten terrasoverkappingen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Houten terrasoverkapping

Lekker buiten zitten in de wonderlijke natuur van uw tuin. Om dat gevoel helemaal af te maken kunt u een houten terrasoverkapping van Kroezon laten installeren! De overkapping zorgt voor een prachtige overgang tussen uw woonkamer en uw tuin. Er zijn verschillende soorten overkappingen aanwezig die u op diverse manieren beschermen tegen de elementen. Zo hoeft u niet direct naar binnen zodra het begint te regenen. Maak uw terras nog comfortabeler met een houten Terrasoverkapping!

Houten terrasoverkapping prijzen

Voor onze zonweringen en overkappingen maken we gebruik van de allerbeste materialen. Dankzij verschillende formaten en modellen lopen de houten terrasoverkapping de prijzen heel erg uiteen. Deze zijn mede afhankelijk van uw specifieke wensen, de wijze van bescherming - bijvoorbeeld doek of glas - en de Extra accessoires die u op het oog heeft. Wilt u een goed overzicht van de kosten? Dan maken we onze houten overkapping prijzen graag inzichtelijk voor u met een geheel vrijblijvende offerte. Deze kunt u aanvragen via onze website.

Houten terrasoverkapping met glas

Als u graag beschut bent tegen de elementen, maar wel een prachtig uitzicht over uw tuin wilt houden kunt u kiezen voor een houten terrasoverkapping met glas. 

U bepaalt zelf in welke mate de overkapping open of gesloten is. Daarnaast heeft u de keuze uit zijpanelen of een gehele afsluiting. Zo bent u altijd beschut tegen plotseling slecht weer als u voor uw Terrasoverkapping glas als basis kiest. Creëer comfort en beschutting ineen met een houten terrasoverkapping met glas van Kroezon!

Houten terrasoverkapping op maat

Bij Kroezon laten we niets aan het toeval over. Daarom wordt uw houten terrasoverkapping door onze experts op maat gemaakt. Op afspraak komen we bij u langs om uw gevel op te meten. Met deze gegevens weten we precies hoe we uw houten terrasoverkapping op maat kunnen maken. We verzorgen een perfecte aansluiting van de overkapping op uw woning. Laat het vakwerk maar aan ons over; op Kroezon kunt u vertrouwen!

Houten terrasoverkapping laten plaatsen

Als alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg voor u is, kunt u door Kroezon een houten terrasoverkapping laten plaatsen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe ze uw overkapping perfect op uw woning kunnen aansluiten. Behalve hout heeft u de keuze uit diverse andere materialen zoals aluminium en glas. Wilt u altijd comfortabel buiten kunnen zitten, ongeacht de weersomstandigheden? Kies dan Kroezon om uw houten terrasoverkapping te laten plaatsen!