Infrarood verwarming Erhardt

 
Merk:
Erhardt

Productomschrijving Infrarood verwarming Erhardt

De warmte van een infrarood verwarming van Erhardt dringt diep door in uw lichaam. Daardoor kunt u ook op een frisse zomeravond aangenaam verwarmd van de buitenlucht genieten. Een groot voordeel van de infrarood verwarming van Erhardt is dat deze op veel verschillende manieren gemonteerd kan worden: op de muur, aan het plafond en zelfs aan een zonneschermcassette. Als u uw offerte plaatst, komen wij de infrarood verwarming persoonlijk bij u monteren. Dit is de service van Kroezon!    

Infrarood verwarming Erhardt terrasoverkapping

Als u een infrarood verwarming van Erhardt onder uw terrasoverkapping laat aanbrengen, wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Deze komt pas vrij zodra de stralen van het infrarood licht uw lichaam bereiken. Op die manier gaat er niet nodeloos veel warmte verloren. Bij Kroezon krijgt u eenvoudig en snel een persoonlijke offerte voor de infrarood verwarming van Erhardt die bij uw terrasoverkapping past.    


Specificaties Infrarood verwarming Erhardt

Fabrikant:
Erhardt
Voordeel:
Efficiënt energieverbruik
Voordeel:
Veelzijdige montagemogelijkheden
Voordeel:
Inclusief draadloze dimmer

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.