Jaloezieën Jasno blinds

 
Merk:
Jasno
Collectie:
Blinds
Materiaal:
Hout

Productomschrijving Jaloezieën Jasno blinds

Tover licht om in decoratie met jaloezieën Jasno Blinds! Jasno is een veelgeprezen merk door woonbladen en sylisten dankzij de luxe uitstraling en perfecte afwerking van de producten. Met houten jaloezieën kunt u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw in uw woning. De jaloezieën zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. Bij Kroezon heeft u ruime keuze uit diverse lamelbreedjes en een scala aan frisse of juist warme kleuren voor een unieke sfeer in huis. Daarnaast kunt u uw stijl ladderkoord, ladderband, frontlijsten kiezen. Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, jaloezieën Jasno Blinds passen altijd! 

Jaloezieën Jasno Blinds op maat

Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, maken wij altijd uw jaloezieën Jasno Blinds op maat! De vele doordachte details maken deze zonwering tot bijzondere jaloezieën die elke ruimte laat opleven. Dankzij de nerfstructuur van de luxe Paulownia houtsoort krijgen de lamellen een exclusieve uitstraling. De ladderkoorden lopen aan de voor- en achterzijde wat ervoor zorgtdat de lamellen geheel in tact blijven. Dit ziet er strakker uit en verduistert beter. Daarnaast zijn de jaloezieën Jasno Blinds op maat afgewerkt met een vocht- en uv-bestendige meubellak. Hierdoor zijn de jaloezieën geschikt voor de badkamer. Wilt u ultiem comfort ervaren op het gebied van zonwering? De jaloezieën Jasno Blinds kunnen (op afstand en tegelijkertijd) elektrisch worden bediend met het Somfy besturingssysteem!

  • Geschikt in vochtige ruimtes
  • Elektrisch mogelijk met Somfy bestugring
  • Vele optionele uitbreidingen
  • In de dag of op de dag montage
  • Geschikt voor draaikiepramen

Specificaties Jaloezieën Jasno blinds

Fabrikant:
Jasno
Collectie:
Blinds
Materiaal:
Hout
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
3 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie
Voordeel:
Topkwaliteit houten lamellen
Voordeel:
Diverse lamelbreedtes en kleuren
Voordeel:
Unieke afwerkingen mogelijk
Voordeel:
Lamellen trekken niet krom in vochtige ruimtes

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Jasno

In 2001 is het bedrijf JASNO opgericht door Jeroen Hermans. Samen met een houtbewerkingsbedrijf in Polen werd binnen een jaar de productielijn opgezet en met de eerste geproduceerde shutters nam JASNO deel aan een interieurbeurs in Eindhoven. De reacties van consumenten waren positief.


JASNO produceert shutters, jaloezieën blinds, folds en swings met een eigentijdse uitstraling. De schoonheid van de producten zit hem in de ongeëvenaarde kwaliteit en de passie voor perfectie. De producten van JASNO ogen niet alleen prachtig, maar blinken ook uit in gebruik, uitstraling en duurzaamheid.