Jaloezieën Zonnelux aluminium

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Jaloezieën
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Jaloezieën Zonnelux aluminium

Creëer een prachtig lichtspel in huis met de Zonnelux jaloezieën van aluminium. Het merk staat voor 100% design en eenvoudig gebruiksgemak. De kwaliteitsproducten staan daardoor garant voor een optimale levensduur. Aluminium is hét ideale materiaal voor jaloezieën dankzij het lichte karakter en omdat hierbij vele kleuren mogelijk zijn. Zo kunt u uw raamdecoratie perfect laten aansluiten bij de inrichting van uw woning. 

De Zonnelux jaloezieën van aluminium zijn tijdloos en geschikt voor elk interieur. Met één simpele beweging bepaalt u zelf de perfecte lichtregulering. Zo doseert u de intensiteit en de richting van het zonlicht dat uw woning binnenkomt. De jaloezieën zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Bij Kroezon heeft u keuze uit verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De laatstgenoemde is een zeer unieke lamelbreedte; het geeft een robuuste uitstraling en een shutter-effect. Daarnaast kunt u voor de standaard ladderkoorden of de sfeervolle ladderbanden kiezen en zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden. Een bedieningskoord en/of tuimelstang behoren tot de handmatige bediening. De mono en elektrische besturing zorgt voor extra comfort en kindveiligheid!

Jaloezieën Zonnelux aluminium op maat

De jaloezieën Zonnelux aluminium worden bij Kroezon altijd op maat gemaakt zodat deze perfect passen in elke situatie. Naast de standaard uitvoering zijn er verschillende modellen leverbaar zoals retro, duolux, privacy en perfect fit. Deze laatste is speciaal ontwikkeld voor draaikiepramen en worden direct op het raam gemonteerd zonder schroeven. De jaloezieën Zonnelux aluminium op maat kunnen naast standaard raamsituaties worden toegepast op trapezium-, dakramen en badkamerramen. 

  • Hoogwaardig aluminium
  • Keuze uit maar liefst 220 kleuren
  • Lamelbreedtes van 16 mm t/m 70 mm
  • Handmatige en elektrische bediening
  • Eenvoudig te reinigen
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Brochure Zonnelux aluminium jaloezieën Zonnelux jaloezieën en rolgordijnen brochure


Specificaties Jaloezieën Zonnelux aluminium

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Jaloezieën
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 2 jaar fabrieksgarantie
Voordeel:
Eenvoudig te reinigen
Voordeel:
Licht materiaal
Voordeel:
Moderne uitstraling
Voordeel:
Uitvoerbaar in vele kleuren

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!