Jaloezieën Zonnelux elektrisch

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Jaloezieën
Materiaal:
Hout

Productomschrijving Jaloezieën Zonnelux elektrisch

Vanuit de comfortabele stoel de sfeer in uw woning en privacy regelen, dat is toch optimaal comfort? Met de jaloezieën Zonnelux elektrisch bepaalt u met één druk op de afstandsbediening de hoeveelheid licht in huis. Zonnelux biedt luxe raamdecoratie van duurzame materialen en in vele uitvoeringen zodat u zelf uw favoriete raambekleding kunt samenstellen. Bij Kroezon zijn de jaloezieën Zonnelux elektrisch leverbaar in modern aluminium en in warm hout. Aluminium is een licht materiaal en geeft uw woning een frisse en eigentijdse uitstraling. De lamellen zijn in verschillende breedtes en in meer dan 220 kleuren verkrijgbaar. Aluminium jaloezieën hebben een universeel karakter omdat ze in vrijwel elk denkbare raamsituaties kan worden toegepast, ook in natte ruimtes. 

Voor de jaloezieën Zonnelux elektrisch geldt dat deze geschikt zijn voor veel raamsituaties, ook in goed geventileerde badkamers. Hierbij bestaat wel de mogelijkheid dat de lamellen licht kunnen vormen. Hout geeft elke kamer een luxe uitstraling. U heeft bij ons ruime keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Daarnaast kunt u kiezen uit lamelbreedtes tot en met 75 mm. Laatstgenoemde heeft de look van een shutter, maar met de eigenschappen van een jaloezie!

Jaloezieën Zonnelux elektrisch op maat

Omdat maatwerk de mooiste resultaten oplevert maken wij bij Kroezon uw jaloezieën Zonnelux elektrisch op maat. Wij komen uw ramen of deuren gratis inmeten en plaatsen, zodat u verzekerd bent van de juiste maten en bevestiging. De elektrische bediening van de jaloezieën werkt met behulp van een afstandsbediening. Het mechanisme dat de lamellen ophaalt en neerlaat is netjes weggewerkt in de bovenbak. Een elektrische bediening zorgt voor een langere levensduur. Het bestuurssysteem is namelijk precies afgesteld op de hoogte van het raam. Zo wordt er voorkomen dat de lamellen van de jaloezieën Zonnelux elektrisch te snel of te ver worden opgehaald en neergelaten.

  • Verkrijgbaar in hout en aluminium
  • Diverse afwerkingen mogelijk
  • Ruim aanbod optionele uitbreidingen
  • Leverbaar in vele kleuren
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Besturing middels afstandsbediening

Zonnelux jaloezieën en rolgordijnen brochure


Specificaties Jaloezieën Zonnelux elektrisch

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Jaloezieën
Materiaal:
Hout, Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 2 jaar fabrieksgarantie
Voordeel:
Kindvriendelijk
Voordeel:
Duurzame bediening
Voordeel:
Optionele uitbreidingen
Voordeel:
Geschikt voor veel raamsituaties

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!