Jaloezieën Zonnelux handbediend

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Jaloezieën
Materiaal:
Hout

Productomschrijving Jaloezieën Zonnelux handbediend

Laat zonnestralen speels over de muren dansen met behulp van jaloezieën Zonnelux handbediend! Dit luxe, maar betaalbare merk biedt aluminium en houten jaloezieën van hoge kwaliteit en altijd geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Aluminium lamellen geven uw woning een moderne en frisse uitstraling, terwijl hout vaak gekozen wordt dankzij de warme, natuurlijke sfeer. Beide jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele kleuren zodat deze perfect aansluiten bij uw wensen. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende lamelbreedtes die elk hun eigen karakter hebben. De breedtes lopen op tot 75 mm die het echte shuttergevoel geven!

Jaloezieën Zonnelux handbediend op maat

Bij Kroezon bestelt u uw jaloezieën Zonnelux handbediend op maat, omdat maatwerk de mooiste afwerking oplevert! U heeft bij ons keuze uit diverse opties en uitbreidingen om uw unieke jaloezie samen te stellen. De bediening van de smalste lamellen wordt standaard uitgevoerd met een trekkoord en een plastic tuimelstaaf. De breedste lamellen worden standaard gesloten en geopend met behulp van een tuimelkoord. Daarnaast kunt u kiezen voor de kindveilige optie LiteRise. Het maakt het bedienen van een jaloezie met één eenvoudige handbeweging gemakkelijker dan ooit. Vraag online een offerte aan voor jaloezieën Zonnelux handbediend op maat en laat deze bij u gratis monteren!

  • Stijlvolle uitbreidingen
  • Hoogwaardige materialen
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Lamelbreedtes tot en met 75 mm
  • Geschikt voor de meeste raamsituaties

Zonnelux jaloezieën en rolgordijnen brochure


Specificaties Jaloezieën Zonnelux handbediend

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Jaloezieën
Materiaal:
Hout, Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Garantie:
2 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie
Voordeel:
Kindveilig besturingssysteem
Voordeel:
Stijlvolle uitbreidingen bij trek- en tuimelkoord
Voordeel:
Ook zonder trekkoord verkrijgbaar
Voordeel:
Voordeligste keuze!

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!