Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Jasno blinds

Creëer een unieke sfeer in huis met Jasno blinds door met licht en schaduw te spelen! Deze prachtige houten jaloezieën zorgen elke keer weer voor precies de juiste lichtinval, die u zelf heel eenvoudig kunt bedienen. Doordat u een ruime keuze heeft uit warme en sfeervolle kleuren, kunt u de Jasno blinds jaloezieën geheel afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en de rest van de stijl in de woning. Door de prachtige en duurzame houten materialen, passen de Jasno blinds in zowel in moderne, trendy, landelijke en klassieke inrichting!

Omdat Jasno blinds altijd op maat worden geleverd, heeft u een ruime keuze uit diverse opties waarmee u de blinds geheel naar uw eigen voorkeuren kunt afstemmen. Van de gewenste kleur, de beits, het materiaal tot aan de frontlijsten en het bedieningskoord!

 

Jasno blinds kopen

Wilt u Jasno blinds kopen? Dan zit u goed bij de zonweringspecialist Kroezon! Om het optimale effect van de blinds te ervaren, worden deze altijd op maat gemaakt. Op deze manier sluiten de jaloezieën perfect aan op het raam of op deur. Onze zonwering specialisten komen bij u thuis de kozijnen opmeten, waarna de Jasno blinds helemaal op maat worden gemaakt. Ook wordt er gekeken welke montagewijze het meest geschikt, voordat u Jasno blinds kopen gaat. Voor de finishing touch kunt u de Jasno blinds uitstekend combineren met de Jasno shutters, welke bestaan uit houten luiken met regelbare lamellen. Ook hier kunt u de kleur en afmetingen afstemmen op al uw fantasieën en persoonlijke voorkeuren! Of u nu graag stijlvolle witte houten jaloezieën en luiken wilt, of een andere prachtige beitskleur. Vraag direct online een offerte aan voor Jasno blinds kopen bij Kroezon zonwering.