Jasno lamellen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Jasno lamellen

Wanneer u op zoek bent naar sfeervolle en praktische lamellen kunt u bij Kroezon Jasno lamellen op maat laten maken! Met deze lamellen haalt u een rustige en unieke sfeer in huis. Door het originele om en om draaisysteem waarmee de Jasno lamellen zijn uitgerust, kunt u de lamellen eenvoudig bedienen en telkens weer genieten van een prachtig 3D effect door lichtinval en schaduwen. Door het onderscheidende design haalt u met Jasno lamellen echte een stukje design raamdecoratie in huis!

Omdat alle Jasno lamellen op maat worden gemaakt, kunnen ze worden toegepast in alle ruimtes, modellen en deuren! U kunt zelf de keuze maken uit een kleurenpalet van 20 uiteenlopende kleuren, verschillende materialen en bedieningsmogelijkheden. Door de strakke uitstraling zijn Jasno lamellen geschikt voor in elke ruimte, of u nu op zoek bent naar privacy in uw kantoorruimte of een intense lichtbeleving in uw slaapkamer, met Jasno lamellen is alles mogelijk!

 

Jasno lamellen kopen

Jasno lamellen kopen doet u eenvoudig in één van de showrooms van Kroezon of vraag online een offerte aan! Omdat de lamellen op maat worden gemaakt, kunt u uw persoonlijke wensen en voorkeuren aan ons doorgeven waarna we samen met u de beste opties bespreken. Onze vakmensen komen vervolgens de benodigde maten bij u thuis komen opmeten, zodat we over precies de juiste gegevens beschikken.

Nadat de Jasno lamellen op maat zijn gemaakt, worden deze bij u thuis afgeleverd en gemonteerd, zodat u er verder geen omkijken meer naar hebt. Naast jasno lamellen kopen bent u bij Kroezon ook aan het juiste adres voor Jasno folds vouwgordijnen en Jasno shutters luiken, die allen prachtig met elkaar te combineren zijn!. Kom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek, zodat u op de hoogte bent van alle ongekende mogelijkheden!