Al onze zonwering, overkappingen en garagedeuren maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

0528 - 35 06 52

Openingstijden vandaag:

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

0592 - 35 55 11

Openingstijden vandaag:

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Jasno shutters

Laat uw woning stralen met Jasno shutters van Kroezon en ervaar nu zelf het gemak waarmee u de sfeervolle houten luiken kunt bedienen! Doordat de luiken zijn uitgerust met regelbare lamellen, kunt u in een handomdraai zelf de sfeer in de ruimte bepalen. Deze unieke zonwering zorgt niet alleen maar voor de gewenste lichtinval, maar met Jasno shutters wordt iedere ruimte een bijzondere plek! U heeft de keuze uit diverse kleuren en materialen, waarmee u uw eigen exclusieve uitstraling kunt creëren.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende prachtige beitsen, lakkleuren en bijvoorbeeld shutters geperst uit milieuvriendelijke houtvezels. De Jasno shutters zijn geheel aanpasbaar aan uw wensen en behoeften, waarbij u zelf kunt kiezen voor de gewenste bediening. Kies nu voor stijlvolle Jasno shutters en geniet van ultiem comfort en een gemakkelijk bediening!

 

Jasno shutters op maat

Of u de shutters nu wilt plaatsen in uw woonkamer, voor het badkamerraam of in de gehele woning, Kroezon levert Jasno shutters op maat! Tevens zijn de shutters ideaal om te combineren met de prachtige Jasno blinds houten jaloezieën. Jasno shutters zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit materialen, waardoor de houten luiken sfeervol en oersterk zijn! Wanneer u kiest voor Jasno shutters op maat, kunt u zelf kiezen voor de montage opties. Wilt u bijvoorbeeld montage op het kozijn, binnen de deuropening, met een R-frame of op de muur?

Bij Kroezon is het allemaal mogelijk! Onze specialisten komen de kozijnen persoonlijk bij u thuis opmeten, zodat de Jasno shutters helemaal voor u op maat kunnen worden gemaakt. Vraag direct online een offerte aan voor Jasno shutters op maat en bekijk de eindeloze mogelijkheden.