Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Jasno

Breng sfeer en luxe in huis met de raamdecoratie van Jasno! Met Jasno kunt u in één handomdraai de lichtinval bepalen, waardoor iedere ruimte een unieke en bijzondere plek wordt. In ons ruime assortiment hebben wij onder andere shutters, lamellen en swings. Jasno zonwering worden op maat gemaakt en u kunt met onze specialisten uw wensen bespreken zodat de raamdecoratie qua materiaal en kleur naar uw smaak wordt gemonteerd. Zo kan de zonwering helemaal worden afgestemd op uw interieur. Haal Jasno zonwering van Kroezon in huis voor een sfeervolle uitstraling in uw woonkamer!

Jasno shutters

Zelf eenvoudig de lichtinval regelen in uw (woon)kamer? Dat kan met Jasno shutters. Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen. Ze zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar; Primewood en Ecowood. Primewood shutters zijn gemaakt van wit teak hout, u kunt ze naar smaak perfectioneren met verschillende beits- en lakkleuren! 

Ecowood staat bekend om duurzame shutters en komt uit milieuvriendelijke bossen. Deze zijn leverbaar in vijf verschillende wittinten. De shutters zijn goed te combineren met de Jasno lamellen. Net zoals alle andere raamdecoratie van Jasno, worden ook de Jasno shutters op maat gemaakt en gemonteerd door onze ervaren specialisten!

Jasno dealer

Kroezon is een officiële Jasno dealer! In ons assortiment kunt u daarom vele soorten raamdecoratie vinden. Als onze producten zijn van hoge kwaliteit en daardoor heeft u er jaren plezier van. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en breedten. Wilt u met uw eigen ogen de sfeer en luxe die Jasno uitstraalt ervaren? Kom dan langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogveen! Daar kunt u één van onze specialisten spreken voor vrijblijvend advies. Direct een vraag? Vul dan ons contactformulier in of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.