Showroom gesloten wegens verbouwing (27 maart - 1 april)

Geniet van optimaal comfort met de Oviedo.

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Luxe uitstraling

  Dankzij de rechthoekige cassette

  Het Verano Oviedo knikarmscherm heeft een luxe uitstraling. Het doel is verwerkt in een kleine rechthoekige cassette. Daarnaast geeft de optie tot LED-verlichting een extra luxe uitstraling. Het knikarmscherm is een echte eyecather, zowel in- als uitgeklapt. Overdag geniet je van bescherming tegen UV-straling en warmte. 's Avonds houdt het doek de warmte lekker dichtbij. 

  Maximaal comfort

  Met de additionele accessoires

  Het Verano Oviedo knikarmscherm heeft vele extra opties. Hierdoor kun je optimaal genieten van je buitendag. Bedien het knikarmscherm bijvoorbeeld eenvoudig met je smartphone/tablet. Ook heeft u de optie om het knikarmscherm te voorzien van LED-verlichting aan de cassette of aan de armen. Daarnaast kunt u zonder zorgen genieten met de windautomaat.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Verano Oviedo

  Maximale afmetingen

  600 x 350 cm (breedte x uitval)
   

  Cassettescherm

  Doekrol en techniek compleet beschermd

  Kleur van onderstel
  • Antracietgrijs
  • Ivoor
  • Technisch zilver
  • Wit
  Doekdessins

  Keuze uit ruim 400 doeken

  Hellingshoek

  5° - 45°

  Bijzonderheid

  Plafondmontage mogelijk

  Optionele accessoires

  • Motor met draadloze afstandsbediening
  • Windautomaat
  • LED-verlichting
  • Zonnecel

  Tip: met het knikarmscherm Oviedo is het mogelijk om LED-verlichting te integreren in de armen en cassette!

  Knikarmscherm Verano Oviedo

  Breng ontspannend de zomermaanden door op uw eigen terras of balkon met een knikarmscherm uit de Verano Oviedo collectie. Met een maximale grootte van 6 bij 3,50 meter beschermt het cassettescherm u tegen de felle zomerzon. Dit knikarmscherm beschikt over een tijdloos kubistisch design en een minimaal formaat tijdens opgerolde toestand. Tijdens deze toestand wordt zowel de doekrol als alle techniek volledig beschermd. Dankzij het gebruik van hoogwaardige kettingen is dit scherm bestand tegen windvlagen en andere weersomstandigheden. Combineer comfort met praktisch vermogen met dit Verano Oviedo knikarmscherm.

  Het knikarmscherm kan eenvoudig versteld worden met een hellingshoek van 5° tot 45°. Hierdoor bepaalt u de plek van de schaduw. Creëer het perfecte knikarmscherm mede de vele Erhardt KD mogelijkheden bij Kroezon. Zo kunt u dit knikarscherm Oviedo van Verano op maat laten maken voor uw tuin. Daarnaast zijn er tal van opties.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht