Knikarmscherm Verano Santos

 
Merk:
Verano
Collectie:
Santos
Materiaal:
Acryl

Productomschrijving Knikarmscherm Verano Santos

Met het knikarmscherm van Verano Santos creëert u de perfecte balans tussen zon en schaduw op uw terras. Dankzij de stevige en compacte vorm met sterke knikarmen kan het zonnescherm harde wind doorstaan. Het merk Verano staat bekend om de beste kwaliteit zonwering, gericht op uw comfort. Het knikarmscherm van Verano Santos is zeer geschikt voor grote terrassen, omdat het scherm een tweebuis cassette heeft en maar liefst 3,5 meter uitsteekt. Het knikarmscherm wordt geleverd in de kleuren technisch zilver, crème wit, antraciet structuurlak en wit.

Knikarmscherm Verano Santos accessoires

U bedient het knikarmscherm van Verano Santos elektrisch met een Somfy buismotor, dit kan met een schakelaar, afstandsbediening of via een applicatie. Het scherm kan opgehangen worden aan uw muur of onder het plafond van uw overkapping. Kroezon neemt zelf de afmeting van uw muur of plafond op, om de grootte van uw scherm te bepalen. Daarnaast monteren wij het zonnescherm voor u en krijgt u 5 jaar garantie op het product en de montage. Het zonnescherm wordt uitwendig geplaatst en met de linker- en de rechterhoek aan uw huis bevestigd. Het knikarmscherm van Verano Santos is leverbaar met verlengde kapsteunen. Het zonnescherm heeft een TÜV certificaat en voldoet daarmee aan de wettelijke voorschriften.

Combineer uw knikarmscherm Verano Santos met speciaal geïntegreerde LED-verlichting in de knikarmen, zodat u ook in het donker nog gezellig buiten kunt zitten. Kroezon biedt u veel producten om het gebruik van uw zonnescherm te vergemakkelijken. Zo hebt u de keuze voor een tijdklok om uw zonnescherm automatisch in- of uit te laten rollen. Ook kunt u uw zonnescherm uitbreiden met een windsensor; bij extreme wind wordt uw scherm automatisch opgetrokken. Voeg voor extra bescherming tegen de zon een variovolant toe, dit is een extra zonwerende doek tegen laaghangende zon.

  • Compact en stevig scherm
  • Bestand tegen harde wind
  • Op maat gemaakt knikarmscherm
  • Elektrisch bedienen
  • 5 jaar garantie op product en montage

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom. Kroezon biedt u kwalitatief hoogwaardige zonwering en de beste service.


Verano knikarmschermen brochure


Specificaties Knikarmscherm Verano Santos

Fabrikant:
Verano
Collectie:
Santos
Breedte:
Maximaal 6 meter breed
Materiaal:
Acryl
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie
Uitval:
35 meter uitval

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Verano

Sinds de oprichting in 1990 is Verano in een snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Het merk is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Comfort staat centraal in de missie van Verano en zorgt ervoor dat u het leven binnens- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. 

De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.