Knikarmschermen

Al onze zonwering, overkappingen en garagedeuren maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

0528 - 35 06 52

Openingstijden vandaag: Welkom op afspraak

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

0592 - 35 55 11

Openingstijden vandaag: Gesloten

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Knikarmschermen

Heeft u een gezellig terras op het zuiden of westen en probeert u elk mogelijk moment daarvan te genieten? Met de knikarmschermen van Kroezon maakt u van uw terras een plek waar u ’s ochtends en ’s avonds aangename zonnestralen kunt meepakken, maar waar u ook schaduw kunt creëren als de warme zon even teveel wordt. Knikarmschermen zijn de ideale type zonwering voor het terras omdat eronder een vrije doorloop mogelijk is, zodat u daar bijvoorbeeld een tafel met stoelen kunt neerzetten die aan alle kanten goed bereikbaar zijn. Daarnaast kunnen de knikarmschermen snel en eenvoudig weer ingerold worden zodat u bij donker weer toch maximaal zonlicht in uw woonkamer heeft.

Knikarmschermen afstellen

Voor een knikarmscherm op maat bent u bij Kroezon aan het juiste adres. Wij komen uw gevel gratis inmeten, maken uw zonwering exact op maat en vervolgens komen wij bij u thuis de knikarmschermen afstellen en monteren zodat u hier geen omkijken naar heeft. Bij Kroezon vindt u de topmerken Verano en Erhardt die een ruime keuze aan knikarmschermen bieden.

U kunt onder andere kiezen uit vele kleuren en patronen, waardoor er altijd een doek bij zit dat naadloos aansluit op de uitstraling van uw woning en terras. Daarnaast kunt u ook kiezen voor zonwering met
elektrische bediening. Onze monteurs komen bij u thuis uw knikarmschermen afstellen op de Somfy buismotor die de elektrische besturing voor zijn rekening neemt.

Knikarmschermen online

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zonwering bij u thuis? Bij Kroezon maakt u uw afspraak voor het bespreken van de opties voor knikarmschermen online. Samen bekijken we
welke opties aan te raden zijn voor uw woonsituatie en welke wensen u heeft op het gebied van zonwering. Bij Kroezon vindt u behalve knikarmschermen online ook andere typen zonwering voor het terras. Bekijk ook eens onze pergola en lamellendak, voor een unieke manier van zon weren!