Lamellendak Brustor Wit

 
Merk:
Brustor
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Lamellendak Brustor Wit

Wilt u gezellig met vrienden of familie buiten borrelen of tafelen met het comfort van binnenshuis? Dan is het lamellendak Brustor een uitstekende optie voor u. De nieuwste en meest exclusieve telg van Brustor zorgt voor een maximaal comfortabele buitenbeleving. Het lamellendak is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden. De lamellen bieden bescherming tegen de regen, zon en wind. Tijdens een regenbui is het dak in gesloten toestand compleet waterdicht. Via het geïntegreerde waterafvoersysteem wordt het water gecontroleerd afgevoerd. Daarnaast kunt u tijdens een warme zomeravond met een open dak genieten van de mooie sterrenhemel.

Om tot in de late uurtjes van uw terras te genieten kunt u ervoor kiezen om LED-verlichting te laten integreren. Ook kunt u kiezen om een stijlvolle balk met speakers en verwarmingselementen te integreren. Zo heeft u de juiste middelen om een aangename sfeer te creëren. Verder is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking. Zo zijn alle bevestigingsonderdelen nagenoeg onzichtbaar en zijn alle kabels en verankeringen compleet onzichtbaar. Bedien de Brustor lamellen vanuit uw luie stoel via de standaard geïntegreerde elektrische bediening. Via een app, schakelaar of afstandsbediening kunt u eenvoudig de lichtinval op uw terras naar uw persoonlijke wensen afstemmen. De opbouw kan op verschillende manier uitgevoerd worden:

  • Vrijstaand
  • Bevestigd tegen een buitengevel
  • Ingebouwd of geïntegreerd tussen 2 muren

Daarnaast kunt u het lamellendak koppelen tot uw gewenste breedte.

Lamellendak Brustor accessoires

Om uw buitenbeleving nóg comfortabeler te maken kunt u bij Kroezon kiezen uit verschillende lamellendak Brustor accessoires. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • Loggie wood schuifdeur, screen of aluframe
  • Glazen schuifwanden
  • Geïntegreerde windvaste screens
  • Geïntegreerde LED-verlichting
  • Beam met verwarmingselementen en speakers

Naast de lamellendak accessoires van Brustor kunt u het lamellendak verder personaliseren door het frame en de lamellen in de RAL-kleur naar keuze te verven. U heeft keuze uit elk gewenste RAL-kleur. Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Daar staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

Is dit niet de overkapping terras die je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod!


Brustor brochure


Specificaties Lamellendak Brustor Wit

Fabrikant:
Brustor
Breedte:
maximaal 6,2 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar garantie
Uitval:
maximaal 45 meter

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u