Lamellendak Brustor Zwart

 
Merk:
Brustor
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Lamellendak Brustor Zwart

Wilt u het comfort van binnenshuis naar het terras halen? Dan is het lamellendak Brustor is een uitstekende optie! Deze innoverende terrasoverkapping kan langs alle zijden afgesloten worden door windvaste geïntegreerde screens, schuifpanelen of glazen schuifwanden. Het dak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om uw behoeften op het gebied van zonwering en ventilatie optimaal te kunnen regelen. De overkapping wordt standaard elektrisch bediend middels een schakelaar, afstandsbediening of via een app.

Niet alleen tijdens mooie zonnige dagen kunt u genieten onder uw lamellendak, ook tijdens regenachtige dagen is het prettig vertoeven. In gesloten toestand is de Brustor compleet waterwerend. Via de geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water afgevoerd. Het waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui, zo blijft uw meubilair op het terras beschermd. Ook is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking. Zo zijn de bevestigingsonderdelen nagenoeg onzichtbaar, zijn alle elektrische kabels weggewerkt en is ook een onzichtbare grondbevestiging mogelijk. Door het gebruik van topmaterialen en het ontwerp van de Camargue zult u minimaal onderhoud hebben aan de overkapping. Gelijktijdig wordt er een buitengewone duurzaamheid gegarandeerd.

Lamellendak Brustor accessoires

Bij Kroezon stelt u een lamellendak geheel naar eigen wens samen. Zo zijn er diverse mogelijkheden om het lamellendak uit te breiden tot uw ideale ruimte om te ontspannen. De volgende opties zijn mogelijk:

  • Beam met speakers en verwarmingselementen
  • Koppelbaar tot de gewenste breedte
  • Elke gewenste RAL-kleur voor frame en lamel
  • Loggia wood schuifdeur, screen of aluframe
  • Glazen schuifwanden
  • Geïntegreerde windvaste screens
  • Geïntegreerde LED-verlichting

Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Is dit niet de overkapping terras die je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod!


Brustor brochure


Specificaties Lamellendak Brustor Zwart

Fabrikant:
Brustor
Hoogte:
maximaal 4,5 meter
Breedte:
maximaal 6,2 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar garantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u