Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Lamellendak

Zet de lichtinval of weerssituatie op uw terras volledig naar uw hand met een lamellendak van Kroezon! Dankzij de lamellen kunt u helemaal zelf de lichtinval van uw buitenzitplaats bepalen. Als de zon u te fel wordt kunt u eenvoudig de lamellen dichtdraaien. Kunt u wel wat natuurlijk licht en warmte gebruiken? Dan draait u het dak wat verder open. Zodra het lamellendak volledig gesloten wordt is het waterdicht. U zit daardoor heerlijk beschut onder deze Terrasoverkapping.

Lamellendak prijs

Er zijn meerdere factoren waar uw lamellendak prijs van afhankelijk is. Zo wordt uw overkapping op maat voor u gemaakt door onze experts. Daar geen enkele woning exact hetzelfde is kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen. Ook de toevoeging van meubelen, verlichting en andere Extra accessoires wordt in de lamellendak prijs meegenomen. Als u precies wilt weten wat uw nieuwe lamellendak gaat kosten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Lamellendak overkapping

U profiteert van vele mogelijkheden als u voor een lamellendak overkapping van Kroezon kiest. U bepaalt zelf het klimaat op uw terras. En dat hoeft niet eens handmatig! Onze experts kunnen namelijk een Somfy buismotor in uw lamellendak overkapping installeren. Deze kunt u besturen met behulp van een afstandsbediening, zodat u niet steeds heen en weer hoeft te lopen als de weersomstandigheden veranderen! Doe inspiratie op via onze website of breng een bezoek aan een van onze Kroezon showrooms.

Brustor lamellendak

Kroezon levert de hoogste kwaliteit terrasoverkappingen! Bij ons kunt u onder andere een Brustor lamellendak bestellen. Onze experts installeren ze graag voor u. De lamellen in een overkapping van Brustor kunnen 160° draaien en bieden volledige bescherming tegen regenval als ze helemaal zijn dichtgedraaid. Het water wordt via de ingebouwde goten afgevoerd. U kunt bij Kroezon voor een Brustor lamellendak in een zwarte of witte uitvoering kiezen. Vraag uw offerte aan of kom uw nieuwe lamellendak bekijken in een van onze showrooms!