Wilt u een sfeer creëren op uw terras? Dat kunt u eenvoudig doen met behulp van lamellendaken. Met lamellendaken kunt u de lamellen volledig openen zodat bij bewolkte dagen u alsnog voldoende licht op uw terras krijgt. Om een andere sfeer te creëren kunt u de lamellen ook half openen, zodat u het lichtinval bepaalt naar uw behoefte. Op deze manier kunt u spelen met lichtinval en kunt u diverse sferen creëren op uw terras.

Lamellendak

Met een lamellendak van Kroezon kunt u zowel ’s avonds en ’s middags heerlijk zitten op uw terras. Een lamellendak bestaat uit een terrasoverkapping met kantelbare lamellen. Zo kunt u de lamellen de richting geven die u wilt en daardoor lichtinval creëren naar uw wens. Het lamellendak kan direct aan huis worden geplaatst. Heeft u een losstaand terras in uw tuin? Ook dat is geen probleem, een lamellendak kan ook los boven een terras worden geplaatst.

Lamellendaken op maat

Wilt u de ideale ruimte creëren om buiten te ontspannen? Met lamellendaken op maat kunt u uitstekend terecht bij Kroezon! Zo heeft u bijvoorbeeld diverse opties om uw lamellendaken samen te stellen, u kunt er voor kiezen om een glazen wand of verwarmingselement toe te voegen. Combineer uw ideeën met onze experts en stel uw lamellendaken op maat samen! Kroezon zorgt ervoor dat uw lamellendaken perfect aansluiten bij uw huis en terras.

Lamellendaken kopen

Geniet van het buitenleven met de lamellendaken van Kroezon. Bepaal zelf uw lichtinval en creëer knusse ruimtes op uw terras. Lamellendaken kopen doet u door geheel vrijblijvend en eenvoudig online een offerte aan te vragen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw terras? U kunt voor meer informatie bellen naar 0528-350652 of onderstaand contactformulier invullen. Wilt u uw terras uitbreiden met een glazen overkapping? Bekijk onze terrasoverkappingen online!