Lichtlijst Erhardt

 
Merk:
Erhardt

Productomschrijving Lichtlijst Erhardt

U kunt heerlijk van een warme zomeravond genieten met een lichtlijst van Erhardt. Deze langwerpig vormgegeven lamp is geschikt voor een balkon of een overkapping. Het warme licht draagt bij aan een gezellige sfeer. Bij Kroezon kunt u eenvoudig de lichtlijst van Erhardt bestellen op basis van uw persoonlijke offerte. Wij leven deze voor u in de juiste maat en komen als extra service de lichtlijst bij u thuis installeren.         

Lichtlijst Erhardt Terrasoverkapping

Als u voor de service van Kroezon kiest, kunnen wij de lichtlijst van Erhardt onder uw terrasoverkapping monteren. Wij houden daarbij volledig rekening met uw wensen, zodat u buiten een net zo gezellige sfeer kunt creëren als binnen. Laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden die Kroezon u te bieden heeft en neem eenvoudig contact met ons op of bezoek onze showroom. Met een lichtlijst van Erhardt kunt u optimaal genieten van lange zomeravonden!      


Specificaties Lichtlijst Erhardt

Fabrikant:
Erhardt
Voordeel:
Professionele verlichting
Voordeel:
Bevestiging op muur, zonneschermcassette of terrasoverkapping
Voordeel:
Warm licht
Voordeel:
Beschikbaar met dimmer

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.