Markiezen Nederland standaard model

 
Markiezen Nederland standaard model
Merk:
Markiezen Nederland
Collectie:
standaard model
Materiaal:
Acryl

Productomschrijving Markiezen Nederland standaard model

De sfeervolle bolvormige ronding van Markiezen Nederland in het standaard model voorziet uw huis van een nostalgische uitstraling. Bij deze vorm van zonwering wordt invallend zonlicht geweerd zonder dat het uitzicht naar buiten wordt belemmerd. Door de montage aan de buitenkant houdt u de zonnewarmte tegen voordat deze uw woning bereikt. Markiezen Nederland in het standaard model bestaan uit een vuil- en waterafstotend doek van acryl dat met behulp van horizontaal geplaatste laten bijeen wordt gehouden. Bij Kroezon kunt u kiezen voor automatische bediening met een Somfy motor of bediening middels een koord. Dit kunt u afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur aan de binnenkant of aan de buitenkant van uw vertrekken bedienen. Het frame kan zowel worden vervaardigd uit hout of aluminium, terwijl u bij de keuze voor het doek meerdere kleuren kunt selecteren.

Markiezen Nederland standaard model op maat

Goed geplaatste zonwering draagt bij aan de sfeer in en rondom huis. Daarom is het van belang dat uw Markiezen Nederland in standaard model op maat worden gemonteerd. Onze medewerkers komen bij u langs om de de juiste afmetingen op te nemen. Vervolgens gaan zij aan de slag om de markiezen voor u op maat te maken. Wij kunnen voor u een houten of een aluminium omlijsting plaatsen. Voor het frame kunt u kiezen uit dezelfde materialen. Hout zorgt bijvoorbeeld voor een authentiek en tijdloos uiterlijk, maar vergt enig onderhoud, terwijl aluminum onderhoudsarm is. U kunt verder kiezen uit een ruime variatie aan kleuren. Bediening via een applicatie of afstandsbediening behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u uw Markiezen Nederland standaard model op maat uitrusten met een tijdsklok of lichtsensoren.Dat is het voordeel als u uw Markiezen Nederland in standaard model op maat laat monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden met u door.

  • Vuil- en waterafstotend doek
  • Ruime kleurenkeuze
  • Plaatsen Somfy buismotor mogelijk
  • Met bediening schakelaar, afstandsbediening of app
  • en uitbreidende opties als tijdsklok, licht- en windsensoren

Specificaties Markiezen Nederland standaard model

Fabrikant:
Markiezen Nederland
Collectie:
standaard model
Hoogte:
maximaal 1,8 meter
Breedte:
maximaal 11 meter
Materiaal:
Acryl, Polyester
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Markiezen Nederland

Bij Markiezen Nederland Geldermalsen worden de ambachtelijke houten markiezen op moderne wijze geproduceerd. Naast de traditionele, houten markies hebben wij ook een eigen aluminium markies ontwikkeld die nostalgisch oogt, maar is door het gebruik van aluminium nagenoeg onderhoudsvrij. Bent u op zoek naar markiezen voor speciale projecten of horeca? Ook dan zit u goed met de markiezen van Markiezen Nederland.