Markilux markant

 
Merk:
Markilux
Materiaal:
Luxe polyester stof

Productomschrijving Markilux markant

Wilt u graag een prachtig strak dak over uw terras? Kies dan voor een Markilux markant! Met dit stijlvolle zonnescherm creëert u een fijne sfeer op uw terras. Het is mogelijk om de Markilux geheel vrijstaand te plaatsen, maar aan één zijde aan de gevel bevestigen kan ook. Op deze manier vervallen de twee staanders aan beide zijkanten. De enorme keuze voor formaat van het schermdoek is ruim.

Beleef pure comfort met de Markilux markant zonwering

Ga voor comfort! Een belangrijk voordeel van een markant pergola is dat u elk jaar veel langer van uw terras kunt genieten. In voor- en naseizoen, maar ook in de avonduren. Eindeloos lang buiten zitten met verschillende opties zoals dimbare LED-verlichting, warmtestralers en oprolbare wanden. Vanaf nu is het mogelijk om extra lang heerlijk buiten te zitten. Ook als het ietsje kouder wordt.

U geniet van een overdekt terras tot maarliefst 6 x 6 meter! Krijg het gevoel van een echt dak dankzij het rigide kader waarin het scherm uitrolt!

Omdat het rolscherm is voorzien van speciale openingen voor de afwatering stroomt regenwater weg via de hoeken. Via de pijpen binnen de staanders loopt het vervolgens naar beneden. U kunt onbezorgd genieten, ook als er een regenbui valt!

De maximale afstand tussen de kolommen is 600 × 600 cm met twee individuele uitschuifbare schermen. Een scherm tot 300 × 600 cm met de totale hoogte van 260 cm. Wanneer u speciale hoogtes wenst, is dit in overleg mogelijk.

Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. 


Specificaties Markilux markant

Fabrikant:
Markilux
Hoogte:
maximaal 6 meter
Materiaal:
Luxe polyester stof
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie
Voordeel:
Speciale hoogtes mogelijk
Voordeel:
Opties voor LED-verlichting
Voordeel:
Vrijstaand of muurvast
Voordeel:
Luxe dak over uw terras

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u