Markilux pergola

 
Merk:
Markilux
Materiaal:
Polyester

Productomschrijving Markilux pergola

Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het weer. Met de Markilux pergola is het namelijk mogelijk om het hele jaar door buiten in de tuin te genieten van het uitzicht. Heerlijk beschut zitten als het waait of als er een buitje valt.

Wat de pergola bijzonder maakt?

Veelzijdigheid! Een stevige dak en fraaie ranke staanders. Het dak is tegelijkertijd ook een uitrolbaar zonnescherm waardoor u in de schaduw kunt zitten. Rol eenvoudig het schermdak elektrisch in de cassette. Het dak staat altijd strak doordat het aan de weerszijden in een speciale ‘tracfix’ zijgelijker loopt. Hierdoor is de Markilux Pergola bestand tegen windkracht 6!

De hoogwaardige elektrische motoren van het scherm zijn te gebruiken voor het in- en uitrollen. Deze worden standaard geleverd bij de Markilux pergola. Daarnaast zijn er diverse opties en accessoires. Led-verlichting, een oprolbare volant (verticaal scherm aan de voorzijde), zonnepanelen voor de motoren en verstelbare palen voor optimale afwatering.

Markilux Pergola

Zelfs bij een hevige regenbui bent u verzekerd van optimale afwatering. Door de hoogte van de kolommen aan te passen is het mogelijk om extra afschot te creëren. De pergola kunt u handmatig verstellen in hoogte tot wel 40 cm.

De markilux pergola schermen zijn beschikbaar tot een formaat van 500 x 600 cm. Wanneer u het wenst, is het mogelijk om er maximaal drie te koppelen voor een 18 meter strekkende terras!

Bij Kroezon heeft u 5 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage. 

Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. 


Specificaties Markilux pergola

Fabrikant:
Markilux
Breedte:
Maximaal 6 meter
Materiaal:
Polyester, Luxe polyester stof
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
Premium kwaliteit polyester
Voordeel:
Optioneel: geïntegreerde verlichting
Voordeel:
Optimale afwatering
Voordeel:
Maatwerk is mogelijk

Video Markilux pergola


Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u