Markilux syncra

 
Merk:
Markilux
Materiaal:
Luxe polyester stof

Productomschrijving Markilux syncra

Wanneer het niet mogelijk is om een zonwering aan een gevel te bevestigen is de Markilux syncra een uitstekende keus! Een vrijstaande zonwering zorgt er voor dat u toch nog kunt genieten van een goed beschermd terras.

Dit vrijstaande zonnescherm bestaat uit twee stevig verankerde ronde of rechthoekige poten die een brede dwarsbalk dragen. Aan deze dwarsverbinding worden een of meerdere knikarmschermen of pergola’s aan gemonteerd. Op deze manier ontstaat er een schaduw-oppervlak van 60m2, of een veelvoud hiervan als u kiest om meerdere markilux syncra schermen te koppelen.

Vrijstaande zonwering, waar u maar wilt!

 

Afmetingen :zijn afhankelijk van het model tot 60 m², als gekoppeld scherm ook groter.

Knikarm: afhankelijk van het model. Opties: afhankelijk van het model: ronde of vierkante kolommen, syncra uno (slechts één scherm/pergola), flex (met verzwaringskasten), gekoppeld scherm.

Markilux syncra uno: twee kolommen, één scherm: de markilux syncra uno staat ook met één vleugel stevig op zijn poten.

Markilux syncra pergola: voor extra stabiliteit, ook bij grote oppervlakten, is plaatsing van de syncra als pergola mogelijk. We voegen dan staanders en zijdelingse doekgeleiding toe.

Markilux syncra flex: flex staat hierbij voor flexibiliteit. Met de poten in verzwaringskasten staat de syncra zeer stabiel zonder betonnen fundering. Verplaatsen blijft zo altijd mogelijk.

Succesvol duo: de syncra uitgerust met onze luxe design-schermen markilux MX-1 en MX-1 compact… veel mooier gaat het niet worden op uw terras. Ook uitstekend geschikt voor professionele toepassing, bijvoorbeeld op horeca-terrassen. Zeker als u verschillende syncra’s zij aan zij plaatst voor een nóg groter schaduw-oppervlak.

Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. 


Specificaties Markilux syncra

Fabrikant:
Markilux
Breedte:
maximaal 6 meter
Materiaal:
Luxe polyester stof
Voordeel:
Zonder bevestiging aan gevel
Voordeel:
Schaduwoppervlak van 60 meter of meer
Voordeel:
De mogelijkheid om overal schaduw te creëren

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u