Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Markilux zonwering

Bent u op zoek naar een zonnescherm in prachtige kleuren met handige motor en afstandsbediening? Kies dan voor Markilux zonwering. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 45 modellen en ruim 250 doek-designs. Wat de producten van dit merk zo bijzonder maakt zijn de verrassende en handige accessoires. Personaliseer uw zonwering door verlichting, verwarming en sensoren voor automatische bediening toe te voegen. Wilt u meer informatie over de prachtige zonneschermen van Markilux? Neem contact met ons op en laat u inspireren en adviseren door een Markilux adviseur.

Markilux pergola

Wilt u het liefst het hele jaar kunnen genieten in de buitenlucht? Met de Markilux pergola is het mogelijk, zelfs wanneer het waait of als er een buitje valt. Het doek loopt aan de zijden in een speciale ‘tracifix’ dit is een opening waar het doek aan bevestigd is. Hierdoor staat het altijd strak en is het bestendig tegen windkracht 6. Met deze zonwering kunt u heerlijk beschut genieten in de tuin of op uw terras in het voor- of najaar. De Markilux pergola staat bekend om zijn veelzijdigheid. Een stevig dak en fraaie ranke staanders. Daarnaast is de zonwering op afstand te bedienen, hierdoor geniet u van extra comfort! U kunt in de zomer lekker in de schaduw zitten dankzij het dak dat tevens een uitrolbaar zonnescherm is.

Markilux mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van puur comfort heeft de Markilux zonwering diverse mogelijkheden. Zo zijn er luxe accessoires, zoals elektrische motoren, led-verlichting, een uitrolbare volant, zonnepanelen en nog meer.

Dankzij de optimale afwatering hoeft u zich geen zorgen te maken over het weglopen van het regenwater. Er is een minimale helling nodig van 14 graden om het water weg te laten stromen. Bij de pergola kunt u de kolommen handmatig verstellen tot 40 cm hoogteverschil. Hierdoor is er zelfs bij een hevige regenval altijd een goede afloop.

Over het algemeen worden de kolommen vastgemaakt aan de vloer in een betonnen fundering. Wanneer dit niet mogelijk is kunt u kiezen voor Markilux verzwaringskasten die gevuld zijn met 500 of 600 kg grindzand.

Zoekt u een pergola in een ander formaat? Vraag naar de mogelijkheden van Markilux zonwering!

Markilux besturing

Wilt u graag op afstand uw zonwering kunnen besturen? De Markilux zonwering is qua besturing eenvoudig. Met een afstandsbediening kunt u moeiteloos het scherm/doek instellen op de juiste stand. U kunt zelfs uw scherm bedienen met uw mobiele telefoon als u gebruik maakt van de Somfy Connexoon. Creëer een gezellige en persoonlijke sfeer door uw scherm op afstand in te stellen. Markilux automatische besturing is erg eenvoudig in gebruik met behulp van de zwengel.

Markilux maatwerk

Gaat u aan de slag met uw terras en heeft u specifieke wensen wat betreft het formaat? Markilux maatwerk Speciaal voor u maken wij al onze zonneschermen op maat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere schermen met elkaar te combineren om het gewenste formaat te realiseren dat u wenst. De Markilux pergola is beschikbaar tot een formaat van 500 x 600 cm. Het is mogelijk om drie schermen aan elkaar te koppelen. Dankzij Markilux maatwerk kunt u op deze manier genieten van een overkapping van maar liefst 18 meter!

Markilux bij Kroezon

Bent u enthousiast geworden over de diverse mogelijkheden? Markilux zonwering bij Kroezon bestellen kan erg eenvoudig. Neem telefonisch of per mail contact met ons op en voordat u het weet kunt u eindeloos genieten in de buitenlucht onder uw nieuwe zonwering. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaand dubbel knikarmscherm of vrijstaande zonwering. Vergeet hierbij niet te personaliseren voor de perfecte zonwering bij u in de tuin of op het terras. Wilt u Markilux zonwering bij Kroezon bestellen? U vraagt gemakkelijk informatie aan bij ons als Markilux specialist.