Overkapping tuin

Al onze zonwering, overkappingen en garagedeuren maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

0528 - 35 06 52

Openingstijden vandaag: 13.00 t/m 17.30

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

0592 - 35 55 11

Openingstijden vandaag: Welkom op afspraak

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Overkapping tuin

Elk seizoen heeft zijn eigen kleuren en geuren. Met een overkapping tuin kunt u buiten zitten en van uw tuin genieten wanneer u wilt. Kroezon heeft een brede keuze in allerlei soorten overkapping die u in meer of mindere mate beschermen tegen te veel zon, wind of regen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om uw overkapping tuin te voorzien van verwarming of verlichting! De woonexperts bij Kroezon helpen u graag met het kiezen van de juiste overkapping.

Overkappingen tuin

Voor overkappingen tuin hebt u meerdere keuzemogelijkheden. U kunt denken aan een lamellendak die u beschermt tegen een al te felle zon. Dit type terrasoverkapping bestaat uit kantelbare lamellen waarmee u de gewenste lichtinval kunt instellen. U kunt het lamellendak aan huis plaatsen of los. Wilt u meer bescherming tegen de elementen dan is er ook de aluminium terrasoverkapping

Met zijn glazen dak en glazen wanden is dit een van de uitgebreidste overkappingen tuin. Wij hebben zowel terrasoverkappingen van Brustor als van Erhardt in ons assortiment. Voor alle opties kunt u op deze site rondkijken of een bezoek brengen aan onze showrooms in Assen en Hoogeveen.

Overkapping tuin doek

Een van de laatste trends is de pergola zonwering, een overkapping tuin doek op palen. De pergola biedt bescherming tegen de zon maar ook tegen de regen. Het doek is namelijk waterafstotend. De pergola tuin doek overkapping is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook de kleur van het aluminium frame is aan te passen aan uw wensen. Welke vorm van overkapping doek u ook kiest, wij helpen u graag met het bepalen van de juiste maten. We komen bij u thuis om uw overkapping tuin te plaatsen zodat u deze zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen! Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak in een van onze winkels!